Arş. Gör. BAŞAK CAN


SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BESLENME VE DİYETETİK


WoS Araştırma Alanları: Beslenme Ve Diyetetik


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

16

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

11

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Sobiad)

22

H-İndeks (Sobiad)

3

Proje

1

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2020 - 2025

2020 - 2025

Doktora

Ankara Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Dr), Türkiye

2017 - 2019

2017 - 2019

Yüksek Lisans

İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli), Türkiye

2011 - 2015

2011 - 2015

Lisans

İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Yüksek Lisans

Okul öncesi dönemdeki çocukların süt ve süt ürünleri tüketimi ve ebeveynlerinin porsiyon bilgilerinin belirlenmesi

İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Beslenme ve Dietetik

Akademik Ünvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU, BESLENME VE DİYETETİK

2017 - 2018

2017 - 2018

Öğretim Görevlisi

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu

Yönetimsel Görevler

2017 - 2018

2017 - 2018

Bölüm Başkanı

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu

Makaleler

Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. Sürdürülebilir Gıda Okuryazarlığında Cinsiyet Etkisinin Değerlendirilmesi

Sarıyer E. T., Can B., Yıldırım G., Gören A. N.

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.40-41, (Özet Bildiri)

2023

2023

2. OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARDA BESİN TÜKETİM SIKLIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: TRAKYA YÖRESİ ÖRNEĞİ

Yılmaz S., Arusoğlu G., Can B.

3. Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi, İzmir, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2023, ss.84, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2021

2021

3. TÜRKİYE SÜPERMARKETLERİNDE SATILAN GLUTENSİZ BESİNLERİN BESİN BİLEŞİMLERİ İLE GLUTEN İÇEREN MUADİLLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

Elçi E. N., Can B., Doğan H., İnan-Eroğlu E.

ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2021, ss.729-731, (Özet Bildiri)

2021

2021

4. TÜRKİYE'DEKİ GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN BESİN ÖGESİ KALİTESİNİN ÇEŞİTLİ BESİN PUANLARI KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

Can B., Elçi E. N., Doğan H., İnan-Eroğlu E.

ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2021, ss.732-734, (Özet Bildiri)

2021

2021

5. OKUL ÖNCESİ DÖNEMDEKİ ÇOCUKLARIN EBEVEYNLERİNDE SÜT ÜRÜNÜ PORSİYON BİLGİ DÜZEYİNİ DEĞERLENDİREN MÜDAHALE ÇALIŞMASI: ULUSAL BESLENME REHBERİ GÖRSELLERİ İLE EĞİTİM

Can B., Güler Baysoy N.

ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2021, ss.836-838, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Desteklenen Projeler

2023 - 2024

2023 - 2024

Glutensiz Krakerlerin Protein Miktarının Spirulina İle Zenginleştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Can B., Solak H.(Yürütücü), Özdemir S.


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

05 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023

05 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023

3.SAĞLIKLI BÜYÜYEN ÇOCUK KONGRESİ

Katılımcı

İzmir-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 1

h-indeksi (SCOPUS): 1