Eğitim Bilgileri
-
2021 - Devam Ediyor Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü (Aöf), Türkiye
-
2022 - 2024 Yüksek Lisans
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Biyokimya Anabilim Dalı, Türkiye
-
2019 - 2024 Doktora
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
-
2014 - 2018 Yüksek Lisans
Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2015 - 2016 Yüksek Lisans
İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ , Türkiye
-
2009 - 2013 Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2024 Doktora
Çeşitli laktik asit bakterilerinin kullanımı ile hazırlanan ekşi mayanın, ekmekte küf gelişimine etkisinin belirlenmesi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
-
2024 Yüksek Lisans
Urtica dioica L. türü ekstresinin antioksidan özelliklerinin belirlenmesi ve anti-obezite etkilerinin in siliko incelenmesi
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Biyokimya Anabilim Dalı
-
2018 Yüksek Lisans
Yazılı, görsel ve sosyal medyada gıda ile ilgili bilgi kirliliğinin halkın gıda tercihi üzerine etkisi
Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)