Desteklenen Projeler
-
2023 - 2025 Tarhana Fermantasyonunda Protein Fraksiyonunun Değişimi ve Biyoaktif ÖzelliklerinBelirlenmesi (TÜBİTAK 1001) (Proje No:123O453)
-
2023 - 2024 Jelatin Alternatifi Keten Tohumu Tozu ve Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Sağlıklı Vegan Jelibon Formülasyonu Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu (TÜBİTAK 2209-A)
-
2023 - 2024 Elma, Üzüm ve Alıç Meyvelerinden Elde Edilen Sirke Anasının Liyofilizasyon Metodu İle Enkapsülasyonu ve Gıda Takviyesi Amaçlı Kullanım Potansiyelinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma (TÜBİTAK 2209-A)
-
2023 - 2024 Probiyotiklerle Fonksiyonelleştirilmiş Vejetaryen Su Kefirli Dondurma Formülasyonu Geliştirilmesi (TÜBİTAK 2209-A)
-
2023 - 2024 Fonksiyonel Sağlıklı Bir Ürün Geliştirmesi: Besin Değeri Zenginleştirilmiş Bebek Krakeri Üretimi (TÜBİTAK 2209-A)
-
2022 - 2024 “Increasing the Employability of NEETs by Improving Their Competencies”“Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik İşgücü Piyasası Destek Programı için Hibe Programı (NEET PRO)”"Gençlerin Yetkinliklerini İyileştirerek İstihdam Edilebilirliğini Artırma”(EuropeAid/168241/ID/ACT/TR/52)
-
2016 - 2016 Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II Yenilikçi Yaklaşım ve Uygulamalar Projesi, ‘Genel Alan Sorumlusu’ Öğretim Programı Güncellenmesi
Patent
-
2018 LİMONLU PASKALYA ÇÖREĞİ VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2018 PORTAKALLI VANİLİN VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2018 ISIRGAN OTLU PİTA EKMEĞİ VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2018 SAKARCA OTLU BÖREK ÜRETİMİ VE YÖNTEMİ
-
2018 TARHANALI EKMEK VE ÜRETİMİ YÖNTEMİ
-
2018 DİYET KEK VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2017 CHİA TOHUMLU ALTIN ÇİLEKLİ DONDURMA VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2017 ENGİNAR YAPRAĞI ÖZÜTLÜ BEKTAŞİ ÜZÜMLÜ DONDURMA VE ÜRETİM YÖNTEMİ
Öğrenci Projeleri
-
2024 - Devam Ediyor Jelatin Alternatifi Keten Tohumu Tozu ve Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Sağlıklı Vegan Jelibon Formülasyonu Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu (TÜBİTAK 2209-A)
Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda Teknolojisi , Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Fonksiyonel Sağlıklı Bir Ürün Geliştirmesi: Besin Değeri Zenginleştirilmiş Bebek Krakeri Üretimi (TÜBİTAK 2209-A) (Proje No: 1919B012310550)
Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ , Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Probiyotiklerle Fonksiyonelleştirilmiş Vejetaryen Su Kefirli Dondurma Formülasyonu Geliştirilmesi (TÜBİTAK 2209-A) (Proje No: 1919B012310984)
Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ , Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Elma, Üzüm ve Alıç Meyvelerinden Elde Edilen Sirke Anasının Liyofilizasyon Metodu İle Enkapsülasyonu ve Gıda Takviyesi Amaçlı Kullanım Potansiyelinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma (TÜBİTAK 2209-A) (Proje No: 1919B012309312)
Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ , Türkiye