Desteklenen Projeler

Desteklenen Projeler

Öğrenci Projeleri

  • 2024 - Devam Ediyor Jelatin Alternatifi Keten Tohumu Tozu ve Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Sağlıklı Vegan Jelibon Formülasyonu Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu (TÜBİTAK 2209-A)

    Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, Gıda Teknolojisi , Türkiye

  • 2023 - Devam Ediyor Fonksiyonel Sağlıklı Bir Ürün Geliştirmesi: Besin Değeri Zenginleştirilmiş Bebek Krakeri Üretimi (TÜBİTAK 2209-A) (Proje No: 1919B012310550)

    Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ , Türkiye

  • 2023 - Devam Ediyor Probiyotiklerle Fonksiyonelleştirilmiş Vejetaryen Su Kefirli Dondurma Formülasyonu Geliştirilmesi (TÜBİTAK 2209-A) (Proje No: 1919B012310984)

    Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ , Türkiye

  • 2023 - Devam Ediyor Elma, Üzüm ve Alıç Meyvelerinden Elde Edilen Sirke Anasının Liyofilizasyon Metodu İle Enkapsülasyonu ve Gıda Takviyesi Amaçlı Kullanım Potansiyelinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma (TÜBİTAK 2209-A) (Proje No: 1919B012309312)

    Ar-Ge Projesi , İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ , Türkiye