Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (4)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Reconstruction of culinary identity in gastronomy guiding: A review on authenticity, performance, and cultural meaning

4th International Congress of New Generations & New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Türk Dünyası Ülkelerinin Turizm Gelirlerinin Karşılaştırılması

7. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Kongresi, 21 - 25 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)

4. Avrupa Birliğinden Tescilli Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Yerel Yönetimlerin Yaklaşımları Üzerine Bir Araştırma

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

6. Examining the online presence of Anatolia's Wooden Hypostyle Mosques included in The UNESCO World Heritage List

3. International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023, ss.117-127, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. Attıtude Of Unıversıty Students Agaınst Onlıne Shoppıng

1st INTERNATIONAL CONGRESS OF NEW GENERATIONAND NEW TRENDS IN TOURISM, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.234-243, (Tam Metin Bildiri)

9. A Grubu Seyahat Acentalarında Öğrenme Odaklılığın Yeni Hizmet Gelişimine Etkisi

17.Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 9

1. Examining The Online Presence of Anatolia's Wooden Hypostyle Mosques Included in The UNESCO World Heritage List

3rd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism Proceedings Book, ŞENGEL ÜMİT, ZEREN UĞUR, KARATAŞ İSMET, CEYLAN VELİ, Editör, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sakarya, ss.117-127, 2024

2. Bölge Bölge Vazgeçilmez Tur Rotaları

Turist Rehberleri İçin El Kitabı, YUMUK YURDANUR, ERKOL BAYRAM GÜL, BAK ATEŞ ELİF, ÇETİNKAYA MEHMET YAVUZ, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.85-114, 2024

3. Liderlik

Yiyecek Hizmetleri Yönetimi İlkeler ve Uygulamalar, ÇAKIROĞLU FUNDA PINAR, SONGÜR BOZDAĞ AYŞE NUR, Editör, Hipokrat Yayıncılık, Ankara, ss.355-378, 2023

4. Erzurumlu İbrahim Hakkı

Anadolu Düşünürleri, Çakmak Fahri, Güzel Özlem, Editör, Detay Yayıncılık, ss.367-374, 2023

5. Restoranlarda Servis Tasarımı

Restoran Tasarımı, ŞENEL PINAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.179-200, 2023

7. Granada, Havana, Moskova

1 Adım 12 Seyyah 35 Rota, Aytuğ Arslan, Simge Kömürcü Sarıbaş, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.62-76, 2022

8. Muğla: Akyaka ve Köyceğiz

Yavaş Turizm ve Türkiye'deki Yavaş Turizm Destinasyonları, Yurdanur Yumuk, Zafer Öter, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.371-389, 2022

9. Taksim-İstiklal-Galata Kulesi

Turist Rehberleri için Şehir Turu Rehberi, Türker Ali, Köksal Gökhan, Editör, Detay Yayıcılık, ss.292-303, 2021
Metrikler

Yayın

32

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

4

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

71

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

37

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

19

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları