Öğr. Gör. ASLI MUSLU CAN


İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, AŞÇILIK


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Can Asli Muslu

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

19

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

7

Atıf (Scopus)

80

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2018 - 2024

2018 - 2024

Doktora

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2014 - 2016

2014 - 2016

Yüksek Lisans

Yıldız Teknik Üniversitesi, Türkiye

2010 - 2014

2010 - 2014

Lisans

Erciyes Üniversitesi, Türkiye

2008 - 2010

2008 - 2010

Ön Lisans

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2016

2016

Yüksek Lisans

Gıda atıklarından elde edilen pektinin modifiye edilmesi, moleküler ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi Sürdürülebilir Kalkınma

Yıldız Teknik Üniversitesi

Araştırma Alanları

Temel Bilimler

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

MUTFAK TEKNOLOJİSİ

Ön Lisans

Ön Lisans

GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI

GIDA ANALİZLERİ

BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ

ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI Sürdürülebilir Kalkınma

TAHIL TEKNOLOJİSİ

BESLENME

GIDA TEKNOLOJİSİ

MESLEKİ UYGULAMALAR I

MESLEKİ UYGULAMALAR II

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ

MENÜ PLANLAMA

GENEL MİKROBİYOLOJİ

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

MESLEKİ UYGULAMA-2

MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ

MESLEKİ UYGULAMA-1

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

MENÜ PLANLAMA

HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ

DÜNYA MUTFAKLARI

Makaleler

Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (6)
TRDizin (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2022

2022

2. Elma Sirkesi Üretim Artığından Pektin Ekstarksiyonu

MUSLU CAN A., KARADAĞ A., METİN YILDIRIM R.

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.70-71, (Özet Bildiri)

2018

2018

3. Effects of Menu Planning on Healthy EatingMenü Planlamasının Sağlıklı Beslenme Üzerindeki Etkileri

MUSLU CAN A., DEMİR Y.

1. Uluslararsı Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.54-65, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

4. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi

ALKAY Z., YILMAZ M. T., MUSLU A., DERTLİ E.

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

9. Optimization of pectin extraction conditions from sugar beet pulp: Response syrface methodology approach

MUSLU A., YILMAZ M. T., DERTLİ E., TOKER Ö. S.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 20 - 24 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 80

h-indeksi (SCOPUS): 3