Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture

4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı) Sürdürülebilir Kalkınma

2. SOĞUK PLAZMA UYGULAMASININ SOĞAN KABUĞUNUN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

EGE ZİRVESİ 10. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, sa.1, ss.279-280, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. KAHVE KAVURMA YÖNTEMLERİNİN UÇUCU VE BİYOAKTİF BİLEŞENLERE ETKİSİ

Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 03 Şubat 2023, ss.37-49, (Tam Metin Bildiri)

4. The Relationship between Sensory Perception and Consumer Behavior: from Traditional Foods to Novel Foods

Funda YILDIRIM, International Virtual Symposium on Brain and Cognitive Science 2020, 30 Mayıs 2020, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

6

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları