Arş. Gör. BERNA ŞENGÜLER
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Treatment of onion skin waste using dielectric barrier discharge cold plasma processing
Senguler B.
,
Kırkın Gözükırmızı C.
,
Donmez H.
,
Unal S.
Food Science and Nutrition
, cilt.12, sa.10, ss.8387-8393, 2024 (SCI-Expanded)
Valorisation of cold plasma-treated onion skin waste in chocolate production
Senguler B.
,
Kırkın Gözükırmızı C.
International Journal of Food Science and Technology
, 2024 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
SOĞUK PLAZMA UYGULAMASININ SOĞAN KABUĞUNUN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Şengüler B.
,
Kırkın Gözükırmızı C.
EGE ZİRVESİ 10. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Aralık 2023, cilt.1, sa.1, ss.279-280
KAHVE KAVURMA YÖNTEMLERİNİN UÇUCU VE BİYOAKTİF BİLEŞENLERE ETKİSİ
Şengüler B.
,
Kırkın Gözükırmızı C.
Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 03 Şubat 2023, ss.37-49
The Relationship between Sensory Perception and Consumer Behavior: from Traditional Foods to Novel Foods
ŞENGÜLER B.
,
ÖZİLGEN Z. S.
Funda YILDIRIM, International Virtual Symposium on Brain and Cognitive Science 2020, 30 Mayıs 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları