Duyurular & Dokümanlar
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorDoktora
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2019 - 2022
2019 - 2022Yüksek Lisans
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye
2012 - 2017
2012 - 2017Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Yüksek Lisans
Rize gastronomik kimliğinin arz yönlü destinasyon rekabetçiliğine etkisinde destinasyon itibarının aracı rolü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Ünvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Yönetimsel Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorErasmus Programı Kurum Koordinatörü
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorTez İnceleme Komisyonu Üyeliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
Makaleler
Tümü (3)
TRDizin (3)
2023
20231. Rize Gastronomik Kimliğinin Arz Yönlü Destinasyon Rekabetçiliğinde Destinasyon İtibarının Aracı Rolü
Acuner E., Keskin C.
Alanya Akademik Bakış
, cilt.7, sa.2, ss.893-916, 2023 (TRDizin)
2022
20222. Gastronomi Turizmi Kapsamında Lezzetin İzinde Kokulu Üzüm
Acuner E., Keskin C.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.255-271, 2022 (TRDizin)
2021
20213. Yerel Halkın Turizme İlişkin Tutumlarına Yönelik Bir Araştırma: Huser Yaylası Örneği
Acuner E., Kucuk K., Ergin E.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.266-283, 2021 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture
Tatlısu N. B., Hülağa Kaderoğlu G., Şengüler B., Keskin C.
4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı)
2025
20252. Reconstruction of culinary identity in gastronomy guiding: A review on authenticity, performance, and cultural meaning
Keskin C., Kızıldemir Ö., Egeli S., İnan R.
4th International Congress of New Generations & New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri)
2024
20243. Karadeniz Bölgesi Apiturizm Rotasi Olabilir Mi? Apiturizm Yoluyla Kırsal Kalkınma ve Doğal Mirasın Korunması
Keskin C., Çakmak M., Kızıldemir Ö.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.699-705, (Tam Metin Bildiri)
2024
20244. Göçün Etkisiyle Samsun Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma
Keskin C., Kızıldemir Ö.
V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, ss.45-46, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2023
20231. Dönüşümsel Turizme İlişkin Örnek Olay: Hüzün Turizmi Örneği
Keskin C., Acuner E., Aydın E. U.
Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-221, 2023
2023
20232. Dönüşümsel Turizm ve Kültür Turizmi
Keskin C.
Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-148, 2023
2023
20233. Dönüşümsel Turizm ve Eğitim Turizmi
Keskin C.
Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.149-169, 2023
Diğer Yayınlar
2025
20251. Yeni Yüzyılda Gastronomi Yiyecek-İçecek Sektöründe Değişim ve Dönüşüm
Keskin C., Egeli S., Çakmak M., Vergül A. M.
Teknik Rapor, ss.1-88, 2025
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam Ediyorİstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayın Kurul Üyesi