Arş. Gör. CEM KESKİN


UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Sosyal Bilimler İnterdisipliner


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

Metrikler

Yayın

11

Atıf (TrDizin)

13

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

20

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Doktora

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2019 - 2022

2019 - 2022

Yüksek Lisans

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

2012 - 2017

2012 - 2017

Lisans

Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

Yaptığı Tezler

2022

2022

Yüksek Lisans

Rize gastronomik kimliğinin arz yönlü destinasyon rekabetçiliğine etkisinde destinasyon itibarının aracı rolü Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Ünvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Yönetimsel Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Tez İnceleme Komisyonu Üyeliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

Makaleler

Tümü (3)
TRDizin (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture

Tatlısu N. B., Hülağa Kaderoğlu G., Şengüler B., Keskin C.

4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı) Sürdürülebilir Kalkınma

2025

2025

2. Reconstruction of culinary identity in gastronomy guiding: A review on authenticity, performance, and cultural meaning

Keskin C., Kızıldemir Ö., Egeli S., İnan R.

4th International Congress of New Generations & New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

3. Karadeniz Bölgesi Apiturizm Rotasi Olabilir Mi? Apiturizm Yoluyla Kırsal Kalkınma ve Doğal Mirasın Korunması

Keskin C., Çakmak M., Kızıldemir Ö.

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.699-705, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

4. Göçün Etkisiyle Samsun Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma

Keskin C., Kızıldemir Ö.

V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, ss.45-46, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Kitaplar

2023

2023

1. Dönüşümsel Turizme İlişkin Örnek Olay: Hüzün Turizmi Örneği

Keskin C., Acuner E., Aydın E. U.

Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-221, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

2. Dönüşümsel Turizm ve Kültür Turizmi

Keskin C.

Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-148, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

3. Dönüşümsel Turizm ve Eğitim Turizmi

Keskin C.

Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.149-169, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Yayın Kurul Üyesi