-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2017 - 2018 Prof. Dr.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2002 - 2017 Prof. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2001 - 2002 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 2001 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1994 - 1996 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1983 - 1989 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
-
2017 - 2018 Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2017 - 2018 Enstitü Müdürü
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2017 - 2017 Rektör Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2001 - 2017 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erciyes Üniversitesi
-
2012 - 2016 Rektör Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi
-
2006 - 2012 MYO Müdürü
Erciyes Üniversitesi
-
2002 - 2012 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi
-
Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
HASAN Y. (Danışman)
M.ÇAVUŞ(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Farklı kumaş tiplerinin sucuk kılıfı olarak kullanımı
HASAN Y. (Danışman)
G.AKBAKLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Diyet blok tip eritme peyniri üretiminde yağ ikame maddesi olarak yumurta kullanımı
HASAN Y. (Danışman)
R.YÜKSEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Siyah çaylarda mikrohazne termal ekstraktör (µ-CTE) termal desorber (TD) gaz kromatografisi kütle spektrometresi (GC-MS) ile menşe tespiti
HASAN Y. (Danışman)
N.OKUYAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Siyah havuç suyu konsantresi ve peyniraltı suyu kullanılarak tuzu azaltılmış şalgam suyu üretim imkanlarının araştırılması
HASAN Y. (Danışman)
N.GÜVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Bazı baharatlarda antimikrobiyal madde üreten bakterilerin belirlenmesi
HASAN Y. (Danışman)
F.BOZANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Mantı üretiminde geleneksel yönteme alternatif olarak infrared, ultraviyole-c ve vakum uygulamaları
HASAN Y. (Danışman)
S.GÖKMEN(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Pastırma üretiminde infrared kurutma yönteminin kullanımı
HASAN Y. (Danışman)
S.GÜLSÜM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Sığır Biceps femoris kasından üretilen fermente Türk sucuğunda bulunabilecek peptitlerin antihipertansif etkisi
HASAN Y. (Danışman)
C.BİRİŞİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Biyoaktif madde yüklenmiş nanokillerle güçlendirilmiş aktif ambalaj üretimi ve gıda ambalajlamada kullanımı
HASAN Y. (Danışman)
F.TÖRNÜK(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Fermente sucuktan izole edilen bazı laktik asit bakterilerinin starter kültür olarak kullanım potansiyelinin belirlenmesi
HASAN Y. (Danışman)
Y.ÇELEBİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Isıl işlem sonrası starter kültür ilavesinin pastörize sucukların bazı kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine etkisi
HASAN Y. (Danışman)
D.ARIKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Üzüm kabuğu, siyah havuç ve kırmızı lahanadan ekstrakte edilen antosiyanin bazlı renk maddelerinin biyolojik özelliklerinin belirlenmesi ve bazı gıda maddelerinde renklendirici olarak kullanımı
HASAN Y. (Danışman)
L.EKİCİ(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Vakum ve modifiye atmosfer ambalajlamanın Kayseri mantısının bazı kalite nitelikleri üzerine etkisi
HASAN Y. (Danışman)
S.SİTTİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı nispi nem ve sıcaklıklarda üretilen buğday filizlerinin mikrobiyal yükünün belirlenmesi ve azaltma olanaklarının araştırılması
HASAN Y. (Danışman)
F.TÖRNÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Çimlendirilmiş buğday tanesinin kimyasal özelliklerinin belirlenmesi ve doğal gıda katkı maddesi olarak değerlendirilme imkanlarının araştırılması
HASAN Y. (Danışman)
İ.ÖZTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Kayseri piyasasında satılan bazı et ve et ürünlerinde yüksek basınçlı sıvı kromatografisi yöntemi ile aflatoksin aranması
HASAN Y. (Danışman)
S.ÇAVUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Taze ve işlenmiş model et ürünlerinde farklı hayvan türlerine ait etlerin PCR tekniği kullanılarak belirlenmesi
HASAN Y. (Danışman)
Z.KESMEN(Öğrenci), Doktora, 2005 -
Vakum ambalajlama ve nitrit ilavesinin kavurmanın bazı kalite özellikleri ile Clostridium sporogenes üzerine etkisi
HASAN Y. (Danışman)
Z.GÜNGÖR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Yağsız soya unu katkılı sucuk üretim imkanları üzerine bir araştırma
HASAN Y. (Danışman)
Z.KESMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Vitamin E ve kırmızı et teknolojisindeki önemi
HASAN Y. (Danışman)
E.ATSAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998 -
Kalsiyum klorürün (CaCl2) pastırmanın bazı kalite ve teknolojik özelliklerine etkisi
HASAN Y. (Danışman)
H.ÇANKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1997