Eğitim Bilgileri
-
2015 - 2022 Doktora
İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yönetim Ve Strateji (Dr), Türkiye
-
2017 - 2019 Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
-
2014 - 2017 Doktora
İstanbul Aydın Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
-
2009 - 2011 Yüksek Lisans
Fatih Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Yl), Türkiye
-
2001 - 2006 Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye
-
1993 - 1998 Lisans
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2022 Doktora
Toplu yemek hizmetleri (catering) sektörü yöneticilerinin iş sürekliliğine hazır olma algı ve zorluklarının belirlenmesi
İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yönetim Ve Strateji (Dr)
-
2017 Doktora
Bazı gıdalardan izole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması
İstanbul Aydın Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
-
2011 Yüksek Lisans
Probiyotik bakterilerin biyokimyasal etki mekanizması ve alerji üzerine etkilerinin meta analiz araştırması
Fatih Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Yl)