Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2017 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik

  • 2015 - 2017 Öğretim Görevlisi

    Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

  • 2011 - 2015 Öğretim Görevlisi

    Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2019 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

  • 2018 - 2018 Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkanı

    Yeni Yüzyıl Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Doktora Gıdalar ve Fonksiyonları

  • Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Gıdalar, Özellikleri ve Fonksiyonları

  • Doktora Gıda Güvenliği Politikaları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans Gıda Felsefesi

  • Lisans Gıdaların Duyusal Analizi

  • Lisans Proje Yönetimi

  • Lisans Meslek Etiği

  • Doktora Gıda Güvenliği ve Politikaları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Tüketim Psikolojisi

  • Lisans Gıda Tasarımı ve Duyusal Analiz

  • Lisans Gıda Hijyeni ve Güvenliği

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri

  • Lisans Food Service Management

  • Lisans Public Health Training Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans QUALİTY SYSTEMS

  • Lisans Scientific Research Met

  • Lisans Stratejik Yönetim

  • Lisans Food Sanitation

  • Lisans FOOD MİCROBİOLOGY AND FOOD SAFETY

  • Yüksek Lisans Stratejik Yönetim

  • Lisans FOOD CHEMİSTRY AND ANALYSİS

  • Lisans BESLENMEYE GİRİŞ

  • Lisans SCİENTİFİC RESEARCH METHODS

  • Lisans INTRODUCTION OF FOOD SERVİCE MANAGEMENT

  • Ön Lisans GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ

  • Ön Lisans İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞÇİ SAĞLIĞI

  • Ön Lisans UN VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

  • Ön Lisans HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ

  • Ön Lisans SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ S

  • Ön Lisans YAĞ TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYONU

  • Ön Lisans ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans HAZIR YEMEK ÜRETİMİ VE ORGANİZASYONU (CATERİNG)

Yönetilen Tezler