Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2017 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi

    İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik

  • 2015 - 2017 Öğretim Görevlisi

    Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

  • 2011 - 2015 Öğretim Görevlisi

    Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler 3
  • 2019 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2018 - 2018 Bölüm Başkanı

    İstanbul Gelişim Üniversitesi

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkanı

    Yeni Yüzyıl Üniversitesi

Verdiği Dersler 45
  • Doktora

    YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR

    YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR

    GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI

    Gıdalar ve Fonksiyonları

    Gıda Güvenliği Politikaları Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Güvenliği ve Politikaları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans

    GIDA FELSEFESİ

    GIDA FELSEFESİ 1 Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI

    Gıdalar, Özellikleri ve Fonksiyonları

    Gıda Felsefesi

    Stratejik Yönetim

  • Lisans

    GIDA ÇALIŞMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi

    GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi

    Gıdaların Duyusal Analizi

    Proje Yönetimi

    Meslek Etiği

    Tüketim Psikolojisi

    Gıda Tasarımı ve Duyusal Analiz

    Gıda Hijyeni ve Güvenliği

    Food Service Management

    Public Health Training Sürdürülebilir Kalkınma

    QUALİTY SYSTEMS

    Scientific Research Met

    Stratejik Yönetim

    Food Sanitation

    FOOD MİCROBİOLOGY AND FOOD SAFETY

    FOOD CHEMİSTRY AND ANALYSİS

    BESLENMEYE GİRİŞ

    SCİENTİFİC RESEARCH METHODS

    INTRODUCTION OF FOOD SERVİCE MANAGEMENT

  • Ön Lisans

    Gıda Muhafaza Yöntemleri

    GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ

    İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞÇİ SAĞLIĞI

    UN VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ

    KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

    HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ

    SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ S

    YAĞ TEKNOLOJİSİ

    İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYONU

    ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ

    SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

    HAZIR YEMEK ÜRETİMİ VE ORGANİZASYONU (CATERİNG)

Yönetilen Tezler 24