Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2017 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
-
2015 - 2017 Öğretim Görevlisi
Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2011 - 2015 Öğretim Görevlisi
Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2019 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2018 - 2018 Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2017 - 2018 Bölüm Başkanı
Yeni Yüzyıl Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Doktora Gıdalar ve Fonksiyonları
-
Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıdalar, Özellikleri ve Fonksiyonları
-
Doktora Gıda Güvenliği Politikaları
-
Yüksek Lisans Gıda Felsefesi
-
Lisans Gıdaların Duyusal Analizi
-
Lisans Proje Yönetimi
-
Lisans Meslek Etiği
-
Doktora Gıda Güvenliği ve Politikaları
-
Lisans Tüketim Psikolojisi
-
Lisans Gıda Tasarımı ve Duyusal Analiz
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Güvenliği
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
-
Lisans Food Service Management
-
Lisans Public Health Training
-
Lisans QUALİTY SYSTEMS
-
Lisans Scientific Research Met
-
Lisans Stratejik Yönetim
-
Lisans Food Sanitation
-
Lisans FOOD MİCROBİOLOGY AND FOOD SAFETY
-
Yüksek Lisans Stratejik Yönetim
-
Lisans FOOD CHEMİSTRY AND ANALYSİS
-
Lisans BESLENMEYE GİRİŞ
-
Lisans SCİENTİFİC RESEARCH METHODS
-
Lisans INTRODUCTION OF FOOD SERVİCE MANAGEMENT
-
Ön Lisans GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
-
Ön Lisans İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞÇİ SAĞLIĞI
-
Ön Lisans UN VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
-
Ön Lisans HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ
-
Ön Lisans SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ S
-
Ön Lisans YAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYONU
-
Ön Lisans ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans HAZIR YEMEK ÜRETİMİ VE ORGANİZASYONU (CATERİNG)
Yönetilen Tezler
-
Aşçıların sağlıklı yemek hazırlama konusundaki bilgi düzeyleri tutum ve uygulamalarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Doğan M. (Danışman)
M.EREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
İstanbul ili gastronomi turizmi gelişmişlik düzeyi: Arap turistler üzerinde bir araştırma
Doğan M. (Danışman)
S.ALZUHAİRİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Gastronomi tarihi ve kültürü açısından baharatın değerlendirilmesi
Doğan M. (Danışman)
K.ÖZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Günümüze ulaşamayan Osmanlı mutfağı tatlılarının belirlenmesi ve duyusal açıdan değerlendirmeleri
Doğan M. (Danışman)
B.ERMERCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Pişirme kılavuzu (Odigos mageirikis) başlıklı erken dönem yunan yemek kitabının günümüze uyarlanması ve Türk mutfağı ile karşılaştırılması
Doğan M. (Danışman)
R.HACIBEKTAŞOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Karakılçık buğday unundan hazırlanan ekşi mayalı ekmeklerin duyusal özelliklerinin geliştirilmesine yönelik bir araştırma
Doğan M. (Danışman)
A.KARAPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Probiyotik Saccharomyces boulardii ile hazırlanan ekşi hamur tozlarının ekmeğin duyusal kalitesine etkisinin araştırılması
MURAT D. (Danışman)
A.ÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
+4°c'de depolanan pişmiş et döner ile –18°c'de depolanan donuk pişmiş et dönerin duyusal kalite özellikleri açısından değerlendirilmesi
MURAT D. (Danışman)
E.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Sokak lezzetlerinin gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
MURAT D. (Danışman)
B.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020