-
2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2017 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
-
2015 - 2017 Öğretim Görevlisi
Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2011 - 2015 Öğretim Görevlisi
Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2018 - 2018 Bölüm Başkanı
İstanbul Gelişim Üniversitesi
-
2017 - 2018 Bölüm Başkanı
Yeni Yüzyıl Üniversitesi
-
Doktora
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR
GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI
Gıdalar ve Fonksiyonları
Gıda Güvenliği Politikaları
Gıda Güvenliği ve Politikaları
-
Yüksek Lisans
GIDA FELSEFESİ
GIDA FELSEFESİ 1
GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI
Gıdalar, Özellikleri ve Fonksiyonları
Gıda Felsefesi
Stratejik Yönetim
-
Lisans
GIDA ÇALIŞMALARI
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Gıdaların Duyusal Analizi
Proje Yönetimi
Meslek Etiği
Tüketim Psikolojisi
Gıda Tasarımı ve Duyusal Analiz
Gıda Hijyeni ve Güvenliği
Food Service Management
Public Health Training
QUALİTY SYSTEMS
Scientific Research Met
Stratejik Yönetim
Food Sanitation
FOOD MİCROBİOLOGY AND FOOD SAFETY
FOOD CHEMİSTRY AND ANALYSİS
BESLENMEYE GİRİŞ
SCİENTİFİC RESEARCH METHODS
INTRODUCTION OF FOOD SERVİCE MANAGEMENT
-
Ön Lisans
Gıda Muhafaza Yöntemleri
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞÇİ SAĞLIĞI
UN VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ S
YAĞ TEKNOLOJİSİ
İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYONU
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
HAZIR YEMEK ÜRETİMİ VE ORGANİZASYONU (CATERİNG)
-
HAVAYOLU SEYAHATİNİN TAT ALGISINA ETKİSİ
Doğan M. (Danışman)
ALPER ÇEVİK(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Filizlendirilmiş tohumlar ile hazırlanan Fonksiyonel Vegan ve Glutensiz Çorbanın Duyusal Özelliklerinin Araştırılması
Doğan M. (Danışman)
N.ÖZSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
‘’Food Pairing’’ Lezzet Eşleştirme Yöntemi Kullanılarak Modernize Edilmiş Türk Mutfağı Reçetelerinin Lezzet Algısına Etkisi
Doğan M. (Danışman)
FUAT SAMİ(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Osmanlı Şerbetlerinin Yemek Kültürüne Etkilerinin Araştırılması
Doğan M. (Danışman)
EDA YALÇIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında Edirne’nin Gastronomi Şehri Olma Potansiyelinin İncelenmesi: Bir Model Önerisi
Doğan M. (Danışman)
BURAK İŞÇİMEN(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Pastanelerde satılan kurabiyelerde susam kalıntılarının tespiti ve çalışanların gıda güvenliği ve gıda alerjisi bilgi, tutum, eğitim ve uygulamalarının incelenmesi
Doğan M. (Danışman)
A.SERAY ENGİN (Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Gastronomi Alanında Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Keten Tohumu Yağı Posasından Afet Gıdası Geliştirme ve Değerlendirme
Doğan M. (Danışman)
D.NUR KİŞİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
Gastronomide Sanatsal Tasarım Teknikleri: Michelin Yıldızlı Restoran Tabakları Üzerine Araştırma
Doğan M. (Danışman)
E.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
MUDANYA İLÇESİNİN GASTRONOMİ TURİZMPOTANSİYELİNİN GELİŞMİŞLİK DÜZEYİNİNTESPİTİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Doğan M. (Danışman)
S.USLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE RESTORAN YÖNETİCİLERİNİN İŞ SÜREKLİLİĞİNE HAZIR OLMA ALGILARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
Doğan M. (Danışman)
N.DEĞİRMENCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Dikey tarım teknolojisinde neofobi etkisi, ürün algısı ve satın alma davranışlarının değerlendirilmesi
Doğan M. (Danışman)
-
Gastronomi ve mutfak sanatları alanında yeni bir kavram: Gastronomi edebiyatı
Doğan M. (Danışman)
-
Gastronomide sanal gerçeklik kullanımı ve mekânsal gerçeklik algısı
Doğan M. (Danışman)
-
Meksika ve Türk Mutfaklarındaki Bazı Benzerlik ve Farklılıkların İncelenmesi: Uçan Şefler Üzerine Bir Araştırma
Doğan M. (Danışman)
F.UĞRAÇ(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Gastronomi alanında medikal mutfak uygulamaları: Kardiyovasküler hastalıklar için yeni yaklaşımlarla tarif geliştirme ve değerlendirme
Doğan M. (Danışman)
-
Aşçıların sağlıklı yemek hazırlama konusundaki bilgi düzeyleri tutum ve uygulamalarının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Doğan M. (Danışman)
M.EREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
İstanbul ili gastronomi turizmi gelişmişlik düzeyi: Arap turistler üzerinde bir araştırma
Doğan M. (Danışman)
S.ALZUHAİRİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Günümüze ulaşamayan Osmanlı mutfağı tatlılarının belirlenmesi ve duyusal açıdan değerlendirmeleri
Doğan M. (Danışman)
B.ERMERCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Gastronomi tarihi ve kültürü açısından baharatın değerlendirilmesi
Doğan M. (Danışman)
K.ÖZDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Probiyotik Saccharomyces boulardii ile hazırlanan ekşi hamur tozlarının ekmeğin duyusal kalitesine etkisinin araştırılması
MURAT D. (Danışman)
A.ÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Pişirme kılavuzu (Odigos mageirikis) başlıklı erken dönem yunan yemek kitabının günümüze uyarlanması ve Türk mutfağı ile karşılaştırılması
Doğan M. (Danışman)
R.HACIBEKTAŞOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Karakılçık buğday unundan hazırlanan ekşi mayalı ekmeklerin duyusal özelliklerinin geliştirilmesine yönelik bir araştırma
Doğan M. (Danışman)
A.KARAPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
+4°c'de depolanan pişmiş et döner ile –18°c'de depolanan donuk pişmiş et dönerin duyusal kalite özellikleri açısından değerlendirilmesi
MURAT D. (Danışman)
E.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Sokak lezzetlerinin gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
MURAT D. (Danışman)
B.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020