Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor IPSUS - İklim Açısından Akıllı Gıda İnovasyonu: İleri Dönüşümlü Kaynaklardan Bitki ve Denizyosunu Proteinleri Kullanımı
-
2019 - 2020 Endüstriyel peynir üretiminde kullanılan mikrobiyal peynir mayası rennin üretimi
-
2018 - 2019 Ülkemize özgü probiyotik bakteri suşlarının izolasyonu ve yerli üretimin gerçekleştirilmesi
-
2017 - 2018 Starter Küf Kültürü Penicillium Roqueforti ’nin Endüstriyel Üretilmesi, Ülkemize Özgü Küflü Tulum Peyniri Üretim Prosesinin Geliştirilmesi
-
2015 - 2017 GIDALARIN MUHAFAZASI AMACIYLA BİYOKONSERVASYON DOĞAL NİSİN BACTERİOSİNİN ENDÜSTRİYEL OLARAK LACTOCOCCUS LACTİS BAKTERİSİNDEN ÜRETİLMESİ
-
2014 - 2016 Fonksiyonel Gıda Destekleyici ”Probiyotik Bakterilerin” Üretilmesi