Yayınlar & Eserler

Makaleler 44
Tümü (44)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (2)
Scopus (8)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (16)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 32

1. Reconstruction of culinary identity in gastronomy guiding: A review on authenticity, performance, and cultural meaning

4th International Congress of New Generations & New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Gökçeada yöresel mutfak kültürü üzerine bir araştırma: Cicirya Pidesi

Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2025, cilt.1, ss.342-356, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

3. Evaluation of the Potential of Botanical Tourism within the Scope of EcoTourism: Example of Vira Natura Tours

7th INTERNATIONAL TURKIC WORLD TOURISM CONGRESS, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 25 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)

4. Examining Istanbul in Terms of Faith Tourism Through SWOT Analysis

Conference on Anatolian Landscape and Faith Tourism: Ancient Times to Present, Ankara, Türkiye, 25 - 28 Ağustos 2022, cilt.22, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. Rensis Likert’ in Yönetim Sistemi Teorisi Bağlamında 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma

3. Anadolu Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 29 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. İşgören Güçlendirmenin Başarı Güdüsü Üzerine Etkisi-Bir Alan Araştırması

ÇUKUROVA I. ULUSLARARASIMULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Adana, Türkiye, 13 - 16 Aralık 2018, ss.545-551, (Tam Metin Bildiri)

8. İş Doyumu İle Örgütsel Güvenin Örgütsel Bağlılık Üzerine Etkisi- Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma

International Congress on Cultural Heritage and Tourism, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.138-146, (Tam Metin Bildiri)

9. Örgütsel Sessizliğin Örgütsel Sinizm Üzerine Etkisi: Bir Alan Araştırması

XV. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Manisa, Türkiye, 21 - 22 Nisan 2017, ss.73-79, (Tam Metin Bildiri)

11. Örgüt İklimi İle Bireysel Yenilikçilik Arasındaki İlişkinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma

4. Örgütsel Davranış Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Kasım 2016, ss.639-646, (Tam Metin Bildiri)

12. Konaklama İşletmelerindeki Yöneticilerin Özdenetim Kişilik Özelliğine Yönelik Ölçek Çalışması

17. Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1406-1415, (Tam Metin Bildiri)

13. The Influence of Organization Support Perceived in Enterprises on Burnout Feeling A Field Research

12th International Strategic Management Conference, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Temmuz 2016, ss.601-606, (Tam Metin Bildiri)

14. Kamu Örgütlerinde Etik Yönelimlerin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma

13.Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Denizli, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)

15. Büro Ortamında Yetenek Yönetiminin Algılanması Üzerine Karşılaştırmalı Bir Araştırma

Uluslararası Katılımlı 12. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Kırklareli, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)

16. Effects of Talent Management on Organizational Trust: A Field Study

9th International Strategic Management Conference, Riga, Letonya, 27 - 29 Haziran 2013, ss.835-842, (Tam Metin Bildiri)

17. İnsan Kaynaklarını Güçlendirmenin, Örgütsel Güven Üzerine Etkisi: Bir Alan Araştırması

12. İşletmecilik Kongresi, Muğla, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2013, (Tam Metin Bildiri)

18. Algılanan Örgütsel Desteğin Büro Çalışanlarının Örgütsel Bağlılık Üzerine Etkisi: Bir Alan Araştırması

11. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Isparta, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2012, ss.103-112, (Tam Metin Bildiri)

19. Örgütsel Sessizliğin Yetenek Yönetimi Üzerine Etkisi: Bir Alan Araştırması

20. Yönetim ve Organizasyon Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

20. The Effect of Job Satisfaction of the Talented Employees onOrganizational Commitment: A Field Research

8th International Strategic Management Conference, Barselona, İspanya, 21 - 23 Mayıs 2012, ss.322-330, (Tam Metin Bildiri)

21. Nevrotik Yöneticilerin İşkolik Davranışları Üzerine Bir Araştırma

III. Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

23. Relationship between Corporate and Regional Reputation Management and Purchasing Behaviour: An Application on Tourists in Ankara Region

First International Conference on Emerging Research Paradigms in Business and Social Sciences, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 22 - 24 Kasım 2011, ss.176, (Özet Bildiri)

24. Büro Çalışanlarının İş Doyumu İle Örgütsel Bağlılıkları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

10. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Bilecik, Türkiye, 6 - 07 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)

29. A Practice on the Organizational Justice Perception andOrganizational Commitment Relation in the Tourism Sectorof Turkey

7th Annual International Conference on Business, Atina, Yunanistan, 6 - 09 Temmuz 2009, ss.277-292, (Tam Metin Bildiri)

30. Algılanan Örgütsel Desteğin Büro Çalışanlarının Tükenmişlik Duygusuna Etkisi: Bir Alan Araştırması

9. Uluslararası Katılımlı Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, Erzurum, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

31. Yetenekli Çalışanların Kariyer Yönetimleri Üzerine Bir İnceleme

9. İşletmecilik Kongresi, Zonguldak, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2010, ss.225-230, (Tam Metin Bildiri)

32. Türkiye ve Polonya’da Turizm Sektörü Çalışanlarının Örgütsel Adalet ve Örgütsel Bağlılık Algılarının Karşılaştırılması

17. Yönetim Organizasyon Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.181-188, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Popüler Yiyecek ve İçeceklerin Keşfine İlişkin Kronolojik Sıralaması

Gastronomi Tarihi, Sarıışık,Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.227-248, 2023

2. İçecekler

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir, Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, ss.246-268, 2023

3. Examining Istanbul in Terms of Faith Tourism Through SWOT Analysis

Anatolian Landscape and Faith Tourism: Ancient Times to Present, , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.437-448, 2023 Creative Commons License

4. Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları, İstanbul, 2022

6. Sharing Economy for Sustainability in Tourism

Selected Academic Studies from Turkish Tourism Sector, Türkmen Fatih, Editör, Petet Lang, ss.275-284, 2020

7. Turizmde Risk ve Sigorta İlişkisi

Turizmde Risk Yönetimi, Muharrem TUNA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-313, 2020

8. İşletmenin Temel Kavramları

Genel İşletme, Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ, Editör, İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları, İstanbul, ss.1-33, 2017
Ansiklopedide Bölümler 1
Metrikler

Yayın

88

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

8

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

454

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (TrDizin)

76

H-İndeks (TrDizin)

6

Atıf (Sobiad)

362

H-İndeks (Sobiad)

10

Atıf (Diğer Toplam)

119

Proje

1

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları