Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (6)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
1. The Effect of Fermentation Process on Free and Insoluble-Bound Phenolics of Apple Pomace
IFIS 2024, İstanbul, Türkiye, 16 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
4. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
5. Farklı Yağ Asidi Kompozisyonuna Sahip Yağlar Kullanılarak Elde Edilen Sulu Oleojellerin Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
6. Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi
18.Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2016, (Özet Bildiri)
7. Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi
18.Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2016, (Özet Bildiri)
8. Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
18.Biyoteknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2016, (Özet Bildiri)
9. Optimization of pectin extraction conditions from sugar beet pulp: Response syrface methodology approach
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 20 - 24 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
10. Box Behnken Deneme Dizaynı kullanılarak dongle meyvesinden pectin verimi optimizasyonunun yapılması
18. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
11. Bayburt’xxun değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
Bal Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2015, (Özet Bildiri)