SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017
Farklı Yağ Asidi Kompozisyonuna Sahip Yağlar Kullanılarak Elde Edilen Sulu Oleojellerin Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017
Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi
18.Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2016
Portakal posasından elde edilen pektinlerin modifiye edilmesi ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi
18.Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2016
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
18.Biyoteknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2016
Optimization of pectin extraction conditions from sugar beet pulp: Response syrface methodology approach
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 20 - 24 Ağustos 2016
Box Behnken Deneme Dizaynı kullanılarak dongle meyvesinden pectin verimi optimizasyonunun yapılması
18. Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2015
Bayburt’xxun değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
Bal Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2015