Arş. Gör. CEM KESKİN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (3)
1.
Rize Gastronomik Kimliğinin Arz Yönlü Destinasyon Rekabetçiliğinde Destinasyon İtibarının Aracı Rolü
Acuner E.
,
Keskin C.
Alanya Akademik Bakış
, cilt.7, sa.2, ss.893-916, 2023 (TRDizin)
2.
Gastronomi Turizmi Kapsamında Lezzetin İzinde Kokulu Üzüm
Acuner E.
,
Keskin C.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.255-271, 2022 (TRDizin)
3.
Yerel Halkın Turizme İlişkin Tutumlarına Yönelik Bir Araştırma: Huser Yaylası Örneği
Acuner E.
,
Kucuk K.
,
Ergin E.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.266-283, 2021 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
4
1.
Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture
Tatlısu N. B.
,
Hülağa Kaderoğlu G.
,
Şengüler B.
,
Keskin C.
4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı)
2.
Reconstruction of culinary identity in gastronomy guiding: A review on authenticity, performance, and cultural meaning
Keskin C.
,
Kızıldemir Ö.
,
Egeli S.
,
İnan R.
4th International Congress of New Generations & New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri)
3.
Karadeniz Bölgesi Apiturizm Rotasi Olabilir Mi? Apiturizm Yoluyla Kırsal Kalkınma ve Doğal Mirasın Korunması
Keskin C.
,
Çakmak M.
,
Kızıldemir Ö.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.699-705, (Tam Metin Bildiri)
4.
Göçün Etkisiyle Samsun Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma
Keskin C.
,
Kızıldemir Ö.
V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, ss.45-46, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
1.
Dönüşümsel Turizme İlişkin Örnek Olay: Hüzün Turizmi Örneği
Keskin C.
,
Acuner E.
,
Aydın E. U.
Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-221, 2023
2.
Dönüşümsel Turizm ve Kültür Turizmi
Keskin C.
Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-148, 2023
3.
Dönüşümsel Turizm ve Eğitim Turizmi
Keskin C.
Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.149-169, 2023
Diğer Yayınlar
1
1.
Yeni Yüzyılda Gastronomi Yiyecek-İçecek Sektöründe Değişim ve Dönüşüm
Keskin C.
,
Egeli S.
,
Çakmak M.
,
Vergül A. M.
Teknik Rapor, ss.1-88, 2025
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (TrDizin)
13
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Diğer Toplam)
20
Açık Erişim
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları