Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture

4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Reconstruction of culinary identity in gastronomy guiding: A review on authenticity, performance, and cultural meaning

4th International Congress of New Generations & New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Karadeniz Bölgesi Apiturizm Rotasi Olabilir Mi? Apiturizm Yoluyla Kırsal Kalkınma ve Doğal Mirasın Korunması

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.699-705, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Göçün Etkisiyle Samsun Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma

V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2024, ss.45-46, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 3

1. Dönüşümsel Turizme İlişkin Örnek Olay: Hüzün Turizmi Örneği

Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-221, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Dönüşümsel Turizm ve Kültür Turizmi

Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.129-148, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Dönüşümsel Turizm ve Eğitim Turizmi

Dönüşümsel Turizm, Doç. Dr. Elif Acuner, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.149-169, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

11

Atıf (TrDizin)

13

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

20

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları