Makaleler
10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (8)
TRDizin (2)
3. Micro-encapsulation exhibits better protection than nano-encapsulation on phenolics before and after in vitro digestion
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.18, sa.12, ss.9890-9905, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
2. In vitro Protein Digestibility and ACE Inhibitory Activity of Bioactive Peptides from Ulva rigida
6th International ISEKI-Food Conference, Avusturya, 22 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
3. Ulva rigida makroalginden enkapsüle ADE-I inhibitör peptitlerin pH ve ısıl stabilitesinin araştırılması
1. Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi 2023, İzmir, Türkiye, 28 Eylül 2023, (Özet Bildiri)