Dr. Öğr. Üyesi SEMA AYDIN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
Diğer Yayınlar (2)
1.
Conspicuous tastes online: Are gastronomic variety and symbolic status shaping local food choices?
ÖZKAN ÖNEM E.
,
AYDIN S.
,
İNAN R.
International Journal of Gastronomy and Food Science
, cilt.41, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Enrichment of wheat bread with carob molasses source: Impact on bread quality and acceptability
Aydın S.
,
Özdemir Y.
,
Keçeli M.
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
, cilt.1, sa.1, ss.17-26, 2022 (Hakemli Dergi)
3.
Antioxidant efficiency of citrus peels on oxidative stability during repetitive deep-fat frying: Evaluation with EPR and conventional methods
Aydın S.
,
Sayin U.
,
Sezer M. Ö.
,
Sayar S.
Journal of Food Processing and Preservation
, cilt.45, sa.7, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Ethiological, Clinical and Epidemiological Overview of Covid-19 Pandemia
YALÇIN S.
,
ZEREN S.
,
BARUT A. Y.
,
AYDIN S.
Journal of Immunology and Clinical Microbiology
, cilt.6, sa.1, ss.37-45, 2021 (Hakemli Dergi)
5.
Development and characterization of carob flour based functional spread for increasing use as nutritious snack for children
Aydın S.
,
Özdemir Y.
Journal of Food Quality
, cilt.2017, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
4
1.
Antioxidant Effects of Some Citrus Peels for Repetitive Deep-Fat-Frying: An EPR Spin Trapping Study
Aydın S.
EUROISMAR, Berlin, Almanya, 25 - 28 Ağustos 2019, ss.349, (Özet Bildiri)
2.
Basic Quality Characteristics of Non-Commercial Olive Oils Produced in East Mediterranean Region of Turkey
Aydın S.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.241, (Özet Bildiri)
3.
Portakal Kabuğu Özütünün Rafine Ayçiçek Yağinin Oksidatif Kararlılığı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Aydın S.
Tarım ve Gıda Kongresi (Targid), Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.311, (Özet Bildiri)
4.
Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi
Aydın S.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.274, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
9
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
3
Atıf (Scopus)
36
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
1
H-İndeks (Scholar)
1
Proje
2
Fikri Mülkiyet
1
Tez Danışmanlığı
4
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları