Dr. Öğr. Üyesi SEMA AYDIN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant efficiency of citrus peels on oxidative stability during repetitive deep-fat frying: Evaluation with EPR and conventional methods
Aydın S.
,
Sayin U.
,
Sezer M. Ö.
,
Sayar S.
Journal of Food Processing and Preservation
, cilt.45, sa.7, 2021 (SCI-Expanded)
Development and characterization of carob flour based functional spread for increasing use as nutritious snack for children
Aydın S.
,
Özdemir Y.
Journal of Food Quality
, cilt.2017, 2017 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Enrichment of wheat bread with carob molasses source: Impact on bread quality and acceptability
Aydın S.
,
Özdemir Y.
,
Keçeli M.
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
, cilt.1, sa.1, ss.17-26, 2022 (Hakemli Dergi)
Ethiological, Clinical and Epidemiological Overview of Covid-19 Pandemia
YALÇIN S.
,
ZEREN S.
,
BARUT A. Y.
,
AYDIN S.
Journal of Immunology and Clinical Microbiology
, cilt.6, sa.1, ss.37-45, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Antioxidant Effects of Some Citrus Peels for Repetitive Deep-Fat-Frying: An EPR Spin Trapping Study
Aydın S.
EUROISMAR, Berlin, Almanya, 25 - 28 Ağustos 2019, ss.349
Basic Quality Characteristics of Non-Commercial Olive Oils Produced in East Mediterranean Region of Turkey
Aydın S.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.241
Portakal Kabuğu Özütünün Rafine Ayçiçek Yağinin Oksidatif Kararlılığı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Aydın S.
Tarım ve Gıda Kongresi (Targid), Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.311
Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi
Aydın S.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.274
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
8
Atıf (Scopus)
33
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
2
Fikri Mülkiyet
1
Tez Danışmanlığı
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları