Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

2. Basic Quality Characteristics of Non-Commercial Olive Oils Produced in East Mediterranean Region of Turkey

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.241, (Özet Bildiri)

3. Portakal Kabuğu Özütünün Rafine Ayçiçek Yağinin Oksidatif Kararlılığı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

Tarım ve Gıda Kongresi (Targid), Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.311, (Özet Bildiri)

4. Keçiboynuzu Tatlısı Üretiminde Sürülebilirliğin Belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.274, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

9

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (Scopus)

36

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

2

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları