Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yeni Bir Bakış: Postbiyotik ve Paraprobiyotik

23rd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2022, ss.16-17

Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 27 Mayıs 2021

BİR PORSİYON ALERJİ

22nd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 8 - 09 Mayıs 2021

Tatlı Bir Serüven Çikolata

21st International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.168-169

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Mühendisliğine Giriş

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023

Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023

Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.163-180, 2023

Köpükler

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları, Doğan, Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.43-60, 2022

Metrikler

Yayın

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları