Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. TANRILARIN YİYECEĞİ KAKAONUN TARİHSEL YOLCULUĞU; ÇİKOLATANIN DÜNÜ VE BUGÜNÜ

6. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ (GANUD-VI), Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, ss.236-246, (Tam Metin Bildiri)

2. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 27 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)

3. Yeni Bir Bakış: Postbiyotik ve Paraprobiyotik

23rd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2022, ss.16-17, (Özet Bildiri)

4. Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 27 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)

5. BİR PORSİYON ALERJİ

22nd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 8 - 09 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

6. Tatlı Bir Serüven Çikolata

21st International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.168-169, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. SÜTLÜ TATLILAR

YEMEK TARİFLERİYLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, ŞEN ALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-207, 2024

2. Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023

3. Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.163-180, 2023

4. Köpükler

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları, Doğan, Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.43-60, 2022
Metrikler

Yayın

19

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

13

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları