Arş. Gör. AYŞE SERAY ENGİN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Monitoring of Ochratoxin A Occurrence and Dietary Intake in Tarhana, a Fermented Cereal-Based Product
AKKAYA E.
,
Akhan M.
,
Cakmak Sancar B.
,
Hampikyan H.
,
ENGİN A. S.
,
Cetin O.
, et al.
Foods
, cilt.14, sa.3, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Determination of 16 European Priority Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Doner Kebab Varieties Cooked Under Different Heating Sources
Akkaya E.
,
Colak H.
,
Hampikyan H.
,
Sancar B. C.
,
Akhan M.
,
Engin A. S.
, et al.
Foods
, cilt.13, sa.23, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Biogenic Amine Content and Shelf-Life of Salmon Fillets Packaged in Modified Atmospheres of Low-Level Carbon Monoxide and Different Carbon Dioxide Concentrations
Akkaya E.
,
Colak H.
,
Hampikyan H.
,
Engin A. S.
,
Bingol E. B.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
, cilt.74, sa.4, ss.323-339, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
ÇETİN A. S.
,
DOĞAN M.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.2022, sa.22, ss.988-1005, 2022 (TRDizin)
5.
İstanbul’ da satışa sunulan keklerde yer fıstığı kalıntısının araştırılması
ÇETİN A. S.
,
ÇOLAK H.
,
HAMPİKYAN H.
Food and Health
, cilt.7, sa.4, ss.272-278, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
1.
TANRILARIN YİYECEĞİ KAKAONUN TARİHSEL YOLCULUĞU; ÇİKOLATANIN DÜNÜ VE BUGÜNÜ
ENGİN A. S.
6. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ (GANUD-VI), Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, ss.236-246, (Tam Metin Bildiri)
2.
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
ÇİRİŞOĞLU E.
,
ÇETİN A. S.
,
ALBAYRAK A.
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 27 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)
3.
Yeni Bir Bakış: Postbiyotik ve Paraprobiyotik
ÇETİN A. S.
,
YILMAZ EKER F.
23rd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2022, ss.16-17, (Özet Bildiri)
4.
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış.
ÇETİN A. S.
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 27 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri)
5.
BİR PORSİYON ALERJİ
ÇETİN A. S.
,
YILMAZ EKER F.
22nd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 8 - 09 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
6.
Tatlı Bir Serüven Çikolata
ÇETİN A. S.
,
MAMATOVA Z.
,
TATLI M.
,
YILMAZ EKER F.
21st International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.168-169, (Özet Bildiri)
Kitaplar
4
1.
SÜTLÜ TATLILAR
Çirişoğlu E.
,
Engin A. S.
YEMEK TARİFLERİYLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, ŞEN ALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-207, 2024
2.
Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme
Çirişoğlu E.
,
Çetin A. S.
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023
3.
Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme
Çetin A. S.
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.163-180, 2023
4.
Köpükler
ÇETİN A. S.
Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları, Doğan, Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.43-60, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
19
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
3
Atıf (Scopus)
1
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
6
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
13
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları