Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.2022, sa.22, ss.988-1005, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yeni Bir Bakış: Postbiyotik ve Paraprobiyotik
23rd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2022, ss.16-17
BİR PORSİYON ALERJİ
22nd International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 8 - 09 Mayıs 2021
Tatlı Bir Serüven Çikolata
21st International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.168-169
Kitap & Kitap Bölümleri
Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023
Vücudumuzdaki Moleküller ve Besinler: Beslenme
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.163-180, 2023
Köpükler
Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları, Doğan, Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.43-60, 2022