­

Dr. Öğr. Üyesi EZGİ GENÇ YILMAZ


SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası


Yayınlardaki İsimler: Yılmaz Ezgi, Genc Yilmaz Ezgi, Yilmaz Genc Ezgi, Genc Ezgi

Metrikler

Yayın

15

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

16

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

3

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2020 - 2024

2020 - 2024

Doktora

Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2017 - 2019

2017 - 2019

Yüksek Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

2012 - 2017

2012 - 2017

Lisans

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2024

2024

Doktora

Narenciye lifi bazlı oleojel ve bijellerin palm yağı alternatifi olarak kullanımı

Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2019

2019

Yüksek Lisans

Aspir yağının kızartma stabilitesinin rafine pirina yağı ilavesi ile geliştirilmesi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2020

2020

Online Eğitim İçin Eğiticinin Eğitimi Sertifikası

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Akademik Unvanlar / Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi

2020 - 2025

2020 - 2025

Öğretim Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Akademik Performans D. Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Kafeterya Denetim Komisyonu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Birim Kalite Komisyonu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

SHMYO ÇEVRE TEMSİLCİSİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ

2020 - 2025

2020 - 2025

Staj Komisyonu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi

2022 - 2023

2022 - 2023

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, DİYALİZ

2022 - 2023

2022 - 2023

Laboratuvar sorumlusu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU, DİYALİZ

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

GIDA İŞLEME İLKELERİ

YAĞ TEKNOLOJİSİ

LABORATUVAR TEKNİKLERİ II

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

GENEL BESLENME

HİJYEN VE SANİTASYON

GENEL BESLENME

MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

MESLEKİ UYGULAMALAR II

MESLEKİ UYGULAMALAR II

MESLEKİ UYGULAMALAR I

Gıda Mikrobiyolojisi

Enstrümantal Gıda Analizleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon

Laboratuvarda Kalite Sistemleri

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

Production of Low-Fat Mayonnaise with the Interaction Between Citrus Fiber and Hydocolloid Gums

Akalın B., Genç Yılmaz E., Tekin Çakmak Z. H., Karasu S., Toker Ö. S., Akyıl Öztürk S.

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.205, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2024

2024

Development of novel food bigels based on citrus fiber hydrogel and beeswax oleogel

GENÇ YILMAZ E., KARASU S., AKÇİÇEK A., Kablan T.

Modern problems of macromolecular compound technology, Baku, Azerbaycan, 25 Nisan 2024, ss.136, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2023

2023

Use of Citrus Fiber and Whey Protein Isolate Complex in Oleogel Fabrication and Application in Cookie Formulation as Palm Oil Alternative

GENÇ YILMAZ E., KARASU S., AKÇİÇEK A., TOKER Ö. S.

33RD INTERNATIONAL SCIENTIFIC – EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, Aydın, Türkiye, 13 Kasım 2023, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

AVOKADO YAĞININ KARAKTERİSTİK, FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Genç Yılmaz E., Yıldırım A., Yorulmaz A.

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.222, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

GIDA VE YEM İÇİN HIZLI ALARM SİSTEMİ’NDE YER ALAN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE BİLDİRİMLERİ

Canımoğlu M. A., Ünlü Ü., Adak S. B., Genç Yılmaz E., Yorulmaz A.

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, 20 - 22 Mayıs 2021, cilt.2, ss.223, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

Kızartma işleminin aspir ve pirina yağı karışımlarının 3-MCPD ester içeriklerine etkisi

GENÇ E., YORULMAZ A.

YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

2018

2018

ASPİR YAĞININ KIZARTMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ

Genç Yılmaz E., Yorulmaz A.

International Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, cilt.1, ss.25, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2018

2018

Zeytinyağı üretim teknolojisinde güncel gelişmeler

GENÇ E., Akkaya Ş. N., Şirinyıldız D. D., YORULMAZ A.

VI. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

THE CHANGES IN OXIDATIVE STABILITY, FATTY ACID COMPOSITION AND QUALITY PARAMETERS OF ÇEKİŞTE OLIVE OIL DURING HEATING

YILDIRIM VARDİN A., Şirinyıldız D. D., Akkaya Ş. N., GENÇ YILMAZ E., YORULMAZ A.

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ekim 2023

Ekim 2023

EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

Gıda/THE JOURNAL OF FOOD

Hakemli Bilimsel Dergi

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Ekim 2023

Ekim 2023

16 Ekim Dünya Gıda Günü Sempozyumu Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Azarabadi N., Yaşa E. N., Genç Yılmaz E., Koç F. E.
İstanbul, Türkiye


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 6

h-indeksi (SCOPUS): 1