Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sorumlu Turizm: Sürdürülebilir Gastronomi Turizmine Genel Bir Bakış

Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.177-178 Creative Commons License

Dikey Tarımın Su Kıtlığına Potansiyel Bir Çözüm Olarak Sürdürülebilirlik Kapsamında İncelenmesi

ISPEC 7th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.167-170

Dehaların Yemek Sırları

Gastronomi Zirvesi/Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.1-2 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Naneli Otlar

Baharat Otlar ve Soslar, KURNAZ ALPER, ŞENGÜL SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2023

Beyin ve Hücre Arasında: Nörogastronomi ve Beslenme Fizyolojisi

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.199-216, 2023

Bir Tutam Matematik: Gastronomi Mühendisliği

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.93-118, 2023

Turizmde Risk ve Sigorta İlişkisi

Turizmde Risk Yönetimi, Muharrem TUNA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-313, 2020

Metrikler

Yayın

13

Atıf (Scholar)

57

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları