Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture

4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Sorumlu Turizm: Sürdürülebilir Gastronomi Turizmine Genel Bir Bakış

Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.177-178, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Dikey Tarımın Su Kıtlığına Potansiyel Bir Çözüm Olarak Sürdürülebilirlik Kapsamında İncelenmesi

ISPEC 7th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.167-170, (Özet Bildiri)

4. Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, (Yayınlanmadı) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. Dehaların Yemek Sırları

Gastronomi Zirvesi/Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.1-2, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 4

1. Naneli Otlar

Baharat Otlar ve Soslar, KURNAZ ALPER, ŞENGÜL SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2023

2. Bir Tutam Matematik: Gastronomi Mühendisliği

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.93-118, 2023

3. Beyin ve Hücre Arasında: Nörogastronomi ve Beslenme Fizyolojisi

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.199-216, 2023

4. Turizmde Risk ve Sigorta İlişkisi

Turizmde Risk Yönetimi, Muharrem TUNA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-313, 2020
Metrikler

Yayın

14

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Proje

2

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları