Arş. Gör. GİZEM HÜLAĞA KADEROĞLU
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A new trend among plant-based food ingredients in food processing technology: Aquafaba
Eren E.
,
Icyer N. C.
,
Tatlisu N. B.
,
Kilicli M.
,
Kaderoglu G.
,
Toker Ö. S.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler
Egeli S.
,
Kızıldemir Ö.
,
Hülağa Kaderoğlu G.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.10, sa.3, ss.2638-2664, 2022 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Menü Tasarımlarının Sürdürülebilirlik Kapsamında Değerlendirilmesi
Kızıldemir Ö.
,
Hülağa Kaderoğlu G.
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
, cilt.4, sa.2, ss.296-322, 2021 (Hakemli Dergi)
Gastronomide Evrensel Dil: Bilim ve Mühendislik “Eleştirel Bir Bakış”
Hülağa Kaderoğlu G.
Aydın Gastronomy
, cilt.3, sa.2, ss.75-85, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sorumlu Turizm: Sürdürülebilir Gastronomi Turizmine Genel Bir Bakış
Tatlısu N. B.
,
Hülağa Kaderoğlu G.
Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.177-178
Dikey Tarımın Su Kıtlığına Potansiyel Bir Çözüm Olarak Sürdürülebilirlik Kapsamında İncelenmesi
Hülağa Kaderoğlu G.
,
Tatlısu N. B.
ISPEC 7th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.167-170
Gıda Kaynaklı Dirençli Bakteriler: Gıda Güvenliği ve Gastronomi Disiplini Açısından Önemi
Tekiner İ. H.
,
Orhan H. İ.
,
Hülağa Kaderoğlu G.
,
Köklü O.
Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018
Dehaların Yemek Sırları
Tekiner İ. H.
,
Tabak T.
,
Demirçakmak İ. L.
,
Hülağa Kaderoğlu G.
,
Tepe S.
Gastronomi Zirvesi/Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.1-2
Kitap & Kitap Bölümleri
Naneli Otlar
HÜLAĞA KADEROĞLU G.
,
KIZILDEMİR Ö.
Baharat Otlar ve Soslar, KURNAZ ALPER, ŞENGÜL SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2023
Beyin ve Hücre Arasında: Nörogastronomi ve Beslenme Fizyolojisi
Vardar U. S.
,
Hülağa G.
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.199-216, 2023
Bir Tutam Matematik: Gastronomi Mühendisliği
Hülağa G.
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.93-118, 2023
Turizmde Risk ve Sigorta İlişkisi
ÇÖP S.
,
HÜLAĞA G.
Turizmde Risk Yönetimi, Muharrem TUNA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.257-313, 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
13
Atıf (Scholar)
57
H-İndeks (Scholar)
3
Proje
2
Açık Erişim
7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları