Yayınlar & Eserler

Makaleler 6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 17

1. Melisa (Melissa Officinalis) ve Anadolu Kestanesi (Castanea Sativa Mill.) Çiçeği Ekstraktı Kullanılarak Zno Nanopartiküllerinin Yeşil Sentezi

ULUSLARARASI 9. SOCRATES SAĞLIK, MÜHENDİSLİK VE UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)

2. Demlik Poşet Çaylar İçin Yeşil Bir Alternatif

ULUSLARARASI 9. SOCRATES SAĞLIK, MÜHENDİSLİK VE UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)

4. Farklı Kalitedeki Safranların Krosin İçeriği ve Uçucu Yağların Belirlenmesi

1. Safran Çalıştayı, Safranbolu, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

6. Safranda Yeni Bir Trend Emülsiyon ve Enkapsülasyon Teknolojisi

2nd International Conference on Access to Recent Advances in Engineering and Digitalization, Kayseri, Türkiye, 11 Mart 2021, (Özet Bildiri)

8. Optimization of Crocin Extraction From Saffron

3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

9. Effect of Particle Size and Brewing Time on the Amount of Bioactive Compounds in Black Tea Infusıon

3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

11. Comparative Study on Volatile Compounds of Saffron Depending on Quality Category

1st Food Chemistry Conference, Amsterdam, Hollanda, 30 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

12. Comparative Study on Quality Characterisitics of Saffron Depending on Quality Category

2nd Congress on Food Structure and Design, Antalya, Türkiye, 26 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

14. Türk Çay Filizlerinin Bazı Fizikse Özellikleri

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

15. Some Quality Properties of Different Commerical Iranian Saffrons

Interational Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Çeşme-İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)

16. Essentional O,l Composition of Lemon Peel Oil Extracted by Hedrodistillation

1 st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

17. İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi

1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

1

Atıf (Scholar)

45

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

7

H-İndeks (Sobiad)

2

Toplam Atıf Sayısı

7

Proje

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları