Dr. Öğr. Üyesi NEGİN AZARABADİ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Post-Disaster Impacts on Food Security and Nutritional Demands of Vulnerable Groups
Basyigit, B.
,
Karimidastjerd A.
,
Cetinkaya T.
,
Basdogan H.
,
Azarabadi N.
,
Basdogan S.
, et al.
ENVIRONMENTAL RESEARCH COMMUNICATIONS
, cilt.7, sa.9, ss.1-18, 2025 (SCI-Expanded)
2.
Convective Drying of the Zucchini Slices; Impact of Pretreatments on the Drying Characteristics and Color Properties, Evaluation of Artificial Neural Network Modeling and Thin-Layer Modeling
Tepe T. K.
,
Azarabadi N.
,
Tepe F. B.
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.168-193, 2024 (TRDizin)
3.
Interactions of AFB2 Aflatoxin and Cinnamycin bacteriocin by Molecular Docking
ÖZGEN A.
,
ÜNLÜ N.
,
AZARABADİ N.
Journal of Materials and Electronic Devices
, cilt.3, sa.1, ss.28-31, 2023 (Hakemli Dergi)
4.
Siyah çay harmanında partikül boyutu ve demleme süresinin dem özellikleri üzerine etkisi
SALMAN S.
,
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
GIDA
, cilt.44, sa.3, ss.442-452, 2019 (TRDizin)
5.
Microencapsulation of bergamot peel essential oil with gum arabic and maltodextrin blends: stability and release characteristics of the essential oil compounds
ÖZDEMİR BİLİCİ K. S.
,
AZARABADİ N.
,
TOPUZ A.
GIDA
, cilt.43, sa.6, ss.957-970, 2018 (TRDizin)
6.
Determınatıon of crocin content and volatile components in different qualities of Iranian saffron
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
GIDA
, cilt.43, sa.3, ss.476-489, 2018 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
1.
Melisa (Melissa Officinalis) ve Anadolu Kestanesi (Castanea Sativa Mill.) Çiçeği Ekstraktı Kullanılarak Zno Nanopartiküllerinin Yeşil Sentezi
KOÇ F. E.
,
AZARABADİ N.
,
ÖZTÜRK B.
ULUSLARARASI 9. SOCRATES SAĞLIK, MÜHENDİSLİK VE UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)
2.
Demlik Poşet Çaylar İçin Yeşil Bir Alternatif
AZARABADİ N.
,
KOÇ F. E.
,
MUTUŞ D.
ULUSLARARASI 9. SOCRATES SAĞLIK, MÜHENDİSLİK VE UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)
3.
Production of Polyaniline (PANI)-based Filmsfor Smart Packaging of Meat
AZARABADİ N.
,
KOÇ F. E.
,
ÖZTÜRK B.
,
CİHANGİR R.
,
ÇETİN B.
İİTER, Montreal, Kanada, 06 Şubat 2024, (Özet Bildiri)
4.
Farklı Kalitedeki Safranların Krosin İçeriği ve Uçucu Yağların Belirlenmesi
AZARABADİ N.
1. Safran Çalıştayı, Safranbolu, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
5.
Farklı Sürelerde Uygulanan Ultrases Ön İşleminin Muz Dilimlerinin Kuruma Hızı ve Rehidrasyon Kapasitesi Üzerine Etkisi
Tepe B.
,
AZARABADİ N.
,
TEPE T. K.
IOCENS'21, Gümüşhane, Türkiye, 07 Temmuz 2021, (Özet Bildiri)
6.
Safranda Yeni Bir Trend Emülsiyon ve Enkapsülasyon Teknolojisi
AZARABADİ N.
,
TEPE B.
,
TEPE T. K.
2nd International Conference on Access to Recent Advances in Engineering and Digitalization, Kayseri, Türkiye, 11 Mart 2021, (Özet Bildiri)
7.
Antioxidant and Antimicrobial Activity of Green, Black and Different Degrees of Fermented Oolong Teas
SİNEM S.
,
FELEK R.
,
AZARABADİ N.
,
HAZNEDAR A.
,
ÖZDEMİR F.
3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
8.
Optimization of Crocin Extraction From Saffron
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
9.
Effect of Particle Size and Brewing Time on the Amount of Bioactive Compounds in Black Tea Infusıon
Sinem S.
,
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
3rd international congress on food technology, Nevşehir, Türkiye, 10 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
10.
Production of İnnstant Linden Tea (Tilia cordata) by Spray Drying Technology and Determination of Product Properties
AZARABADİ N.
,
SİNEM S.
,
AVCI E.
,
YILDIZ M.
,
ÖZDEMİR F.
1st Food Chemistry Conference, Amsterdam, Hollanda, 30 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
11.
Comparative Study on Volatile Compounds of Saffron Depending on Quality Category
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
1st Food Chemistry Conference, Amsterdam, Hollanda, 30 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
12.
Comparative Study on Quality Characterisitics of Saffron Depending on Quality Category
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
2nd Congress on Food Structure and Design, Antalya, Türkiye, 26 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
13.
İran Safranı (Crocus sativus L.) ve Çiçek Atıklarının Değerlendirilmesi
AZARABADİ N.
,
SİNEM S.
,
ÖZDEMİR F.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
14.
Türk Çay Filizlerinin Bazı Fizikse Özellikleri
SİNEM S.
,
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
15.
Some Quality Properties of Different Commerical Iranian Saffrons
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR F.
Interational Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Çeşme-İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
16.
Essentional O,l Composition of Lemon Peel Oil Extracted by Hedrodistillation
TOPUZ A.
,
ÖZDEMİR BİLİCİ K. S.
,
AZARABADİ N.
1 st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
17.
İran Mutfağında Safranın Yeri ve Önemi
AZARABADİ N.
,
ÖZDEMİR BİLİCİ K. S.
,
ÖZDEMİR F.
1. Uluslar Arası ''Adriyatik'ten Kafkaslara'a Geleneksel Gıdalar'' Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
23
Yayın (WoS)
1
Atıf (Scholar)
45
H-İndeks (Scholar)
4
Atıf (Sobiad)
7
H-İndeks (Sobiad)
2
Toplam Atıf Sayısı
7
Proje
8
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları