SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Restoran Çalışanlarının Vegan ve Vejeteryan Beslenmeyle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Tutumlarının Ölçülmesi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.214-233, 2023 (Hakemli Dergi)
Measuring Knowledge and Attitudes of Restaurant Staff About Vegan Vegetarian Nutrition
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.214-233, 2023 (Hakemli Dergi)
Kadın ve Erkeklerin Yemek Tercihlerindeki Farklılıkların İncelenmesi
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.15, sa.41, ss.207-241, 2022 (Hakemli Dergi)
Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Çevre Korumaya Yönelik Uygulamalar: İstanbul Örneği
İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.81-96, 2020 (Hakemli Dergi)
Kış Turizm Merkezlerindeki Rekreasyon Faaliyetleri: Konaklama İşletmelerinin İnternet Sayfaları Üzerinden Bir Araştırma
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.4, sa.4, ss.187-196, 2020 (Hakemli Dergi)
Yabancı Turistlerin İstanbul Sokak Yemeklerini Değerlendirmeleri Üzerine Bir Çalışma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.2, ss.1077-1092, 2019 (Hakemli Dergi)
Müşterilerin Yalova-Armutlu’da Yer Alan Termal Tesislerden Memnuniyet Düzeyi Ve Tekrar Ziyaret Niyetleri
The Journal of Academic Social Science Studies
, cilt.62, sa.Winter 1, ss.295-315, 2017 (Hakemli Dergi)
The Role of Social Media in Marketing Gastronomy Culture of Edirne A Content Analysis of Hashtags for Gastronomy in Instagram
International Journal Of Social And Economic Sciences
, cilt.6, sa.2, ss.71-80, 2016 (Hakemli Dergi)
The Importance of Restaurant Physical Environment For Turkish Customers
Journal of Tourism Research and Hospitality
, cilt.5, sa.1, ss.1-7, 2016 (Hakemli Dergi)
Çatalca Bölgesinin KırsalTurizm Potansiyeli ve Bölge Halkının Kırsal Turizme İlişkin Görüşleri
International Journal of Social and Economic Science
, cilt.5, sa.1, ss.61-68, 2015 (Hakemli Dergi)
Müşterilerin E Tablet Menüleri Değerlendirmelerine İlişkin Bir Çalışma
THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH
, cilt.8, sa.36, ss.934-945, 2015 (Hakemli Dergi)
Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması UZUNGÖL ÖRNEĞİ
International Journal of Social and Economic Science
, cilt.4, sa.1, ss.75-83, 2014 (Hakemli Dergi)
Üçüncü Yaş Turistlerinin Otellere Bağlı Restoranlarda Yiyecek ve İçeceklerle İlgili Karşılaştıkları Sorunlar
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.17, sa.31, ss.345-368, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yöresel Mutfağın Kırsal Turizm İşletmelerinde Uygulanması: UZUNGÖL ÖRNEGI
3. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, Türkiye, 21 - 24 Mayıs 2014, cilt.1
Kitap & Kitap Bölümleri
Gıda Felsefesine Giriş
Gıda Felsefesi, Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2021
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Kadının Yeri ve Sorunları
Turizmde Kadın Olmak, Ahmet Vatan, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.141-158, 2020
ÜNİTE 19: Kore Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Perçin Şahin, Editör, Beta, İstanbul, ss.249-259, 2020
Davet ve Ziyafet Protokolü
Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, BİLSEN BİLGİLİ, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, Erzurum, ss.140-160, 2020
Kahvaltı Hazırlama
Professional Cooking, Elif Denizci, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.741-762, 2019
Pateler, Terinler ve Diğer Yiyecekler
Professional Cooking, Elif Denizci, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.823-842, 2019
Gender Discrimination in Tourism Industry
Contemporary Human Resources Management in the Tourism Industry, Dr. Öğretim Üyesi Demet Tüzünkan Doç. Dr. Volkan Altıntaş, Editör, IGI Global Business Science Reference, HERSHEY, ss.104-129, 2018
Turizm-Tüketim ve Kimlik
Türkiye Turizm Coğrafyası, Doç. Dr. Erol Duran Prof. Dr. Özlem Sertkaya Doğan, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.47-66, 2018
Vaka Analizleriyle İşletmelerde Satış Yönetimi
Adra Yayıncılık, İstanbul, 2017
Turizmin Sosyal Yaşam Üzerindeki Etkileri
Turizmin Sosyal Psikolojik Dinamikleri, Erol Duran, Aslan Cumhur, Editör, Pagem, ss.71-88, 2017
Termal ve Spa Hizmetleri
Termal ve Spa Hizmetleri, Rıdvan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.29-62, 2017
Ulaştırma ve Eğlence Sektörü
Genel Turizm, Özdipçiner Selma, AYAZLAR Gökhan, Editör, Lisans Yayıncılık, İstanbul, ss.155-188, 2014
İnsan Kaynakları Yönetimi ve Eğitimi Açısından kat Hizmetleri
İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi, İstanbul, 2009
Ansiklopedide Bölümler
Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Detay Yayıncılık, ss., 2019