Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
Scopus (1)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Gastronomi Markalaşmasının Web Siteleri Üzerinden İncelenmesi: İstanbul Mutfağı Sunan Restoranlar Örneği

INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-V (GANUD-VI), 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ

II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium, 23 - 25 Eylül 2022, ss.1-12, (Özet Bildiri)

3. Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.311-323, (Tam Metin Bildiri)

4. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.127-137, (Tam Metin Bildiri)

5. Türk Dünyasının Turizm Bağlamında Entegrasyonuna Yönelik Gastrodiplomatik İlişkilerin Geliştirilmesi

2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.759-770, (Tam Metin Bildiri)

6. Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri

IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı, Niğde, Türkiye, 22 Nisan 2021, ss.1-14, (Özet Bildiri)

7. Türk Mutfak Sanatının Yerel Mutfaklar Özelinde Markalaşması ”Gastrodiplomasi”

VI Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 12 - 13 Aralık 2019, (Özet Bildiri)

8. Gıda Atıkları ve Gıda Atıklarını Önlemek İçin Geliştirilen Uygulamalar

INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, NUTRITION and DIETETICS, GASTRONOMY RESEARCH (FONGAR-2018), Antalya, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi

I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
Kitaplar 7

1. SÜTLÜ TATLILAR

YEMEK TARİFLERİYLE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, ŞEN ALİ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-207, 2024

2. IoT-Focused Developments in the Food & Beverage Industry

Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism, TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,Sharma Anukrati, Editör, Emerald Group Publishing, Leeds, ss.25-48, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

3. İçecekler

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir, Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, ss.246-268, 2023

4. Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme

Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023

5. Gıda Atıkları ve Yönetimi

Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, Murat Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.431-453, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

6. UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER

AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI, Kabakçı, Tuğba; Seçim, Yılmaz; Bayrakçı, Selman; Kaya, Alper, Editör, Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, Konya, ss.1-11, 2020

7. Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Kabakçı,T.,Seçim,Y.,Bayrakçı,S. ve Kaya,A., Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-12, 2020
Ansiklopedide Bölümler 1

1. Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi

Turizm Bakanlığı Yayınları, ss.-, 2021
Metrikler

Yayın

23

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

48

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

42

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

55

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları