Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kaz Etinin Türk Gastronomi’sindeki Yeri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.10, sa.11, ss.2102-2107, 2022 (Hakemli Dergi)
Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme(Ankara-Çankaya Örneği)
Art/icle Snat ve Tasarım Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.64-90, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri
IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı, Niğde, Türkiye, 22 Nisan 2021, ss.1-14
Türk Mutfak Sanatının Yerel Mutfaklar Özelinde Markalaşması ”Gastrodiplomasi”
VI Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 12 - 13 Aralık 2019
Kitap & Kitap Bölümleri
Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme
Gastronomi Mühendisliği, Doğan,Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.217-242, 2023
İçecekler
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir, Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, ss.246-268, 2023
UNLU MAMÜLLER VE PASTACILIK SEKTÖRÜNDE YENİ TRENDLER
AKADEMİK GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI, Kabakçı, Tuğba; Seçim, Yılmaz; Bayrakçı, Selman; Kaya, Alper, Editör, Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 421, Konya, ss.1-11, 2020