Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 2

1. Anadolu’nun Kadim Tahılları: Kültürel Miras, Gastronomi Turizmi ve Sürdürülebilir Gelecek

7. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 21 - 25 Mayıs 2025, ss.272-280, (Tam Metin Bildiri)

2. Amerika Kökenli Gıdaların Osmanlı Mutfağına Adaptasyon Süreci

IV. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.90-92, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Gastronomic Gift Giving and Logistics

Gastronomic Gift Giving I, , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.11-24, 2025

2. Türk Moleküler Gastronomisi Örnekleri ve Reçeteleri

Gelenekten Geleceğe: Türk Mutfağında Moleküler Dokunuşlar, DİNÇ LOKMAN, BEŞCANLAR SONER, Editör, Detay Yayıncılık, ss.127-137, 2024

3. Soğuk Çorbalar

Soğuk Mutfak, ÖZER ELİF ZEYNEP, ÇALIŞKAN SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.54-66, 2024

4. Gastrodiploması ve Nusr-Et

Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2, BAYAT GÜLŞEN, KILIÇ BİNALİ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.250-258, 2024

5. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etkin Satın Alma Yönetimi

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Sağlık Erkan, Yıldız Muhammed, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.157-166, 2021
Metrikler

Yayın

18
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları