Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 26

1. Tip 2 Diyabet Tedavisinde Yeni Terapötik Yaklaşımlar: Güncel Moleküler İnovasyonlar ve Gelecek Perspektifleri

Ulusal Eczacılık Kongresi (MÜEFKON’25), İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)

2. GLP-1 Reseptörü İçin Potansiyel Ligandların İn Silico Değerlendirilmesi

Ulusal Eczacılık Kongresi (MÜEFKON’25), İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)

4. Determination of Biological Activities of Honey Produced in Bingöl Province, Turkey

3rd International Ege Congress on Scientific Research, Algeria, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. Investigation of Antimicrobial Activity of Propolis Extract Against Clinically Important Pathogenic Bacteria by Agar Well Diffusion Method

1 st International Seminar on Beekeeping-Plant and Innovative Technology, Algeria, Cezayir, 27 - 28 Kasım 2024, (Özet Bildiri)

6. In Silico Investigation of the Antifungal Activity of some Organic Acids From Lactic Acid Bacteria Metabolites by Molecular Docking Analysis

International Food Innovation and Sustainability Congress (IFIS-2024) (İstanbul), İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.174, (Özet Bildiri)

7. In-Silico Investigation of the Anti-Obesity Effects of Urtica Dioica L. Species Extract

Ankara International Congress on Scientific Research-IX (Ankara), Ankara, Türkiye, 26 - 29 Aralık 2023, ss.1878-1879, (Özet Bildiri)

8. Urtica Dioica L. Türü Ekstresinin Anti-Obezite Etkilerinin İn-Siliko İncelenmesi.

Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi 26-28 Aralık 2023, Ankara, Türkiye, 26 - 29 Aralık 2023, (Özet Bildiri)

9. In-Silico Analysis of Phenyllactic Acid Binding to Target Protein for Antifungal Activity: A Metabolite-Focused Approach

22. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi (Ankara), Ankara, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2023, cilt.1, (Özet Bildiri)

10. Lipoprotein-Mediated Disruption of the Cell Membrane and ROS Production as Mechanisms of Antifungal Activity of Lactic Acid Bacteria

BİO Türkiye Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi (İstanbul), İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

12. Vurgulu Işık Uygulamasının Tava Ekmeğinde Küflenme ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum), Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

13. Anti-Mold Properties and Mechanisms of Lactic Acid Bacterial Metabolities and Their Potential Applications

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (Erzurum), Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

14. Optimization Sourdough Fermentation for Antifungal

VIII INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOURDOUGH, Bolzano, İtalya, 14 - 17 Haziran 2022, (Özet Bildiri)

15. Gut Hastalığı için Doğal Alternatif bir Çözüm

4.Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

16. Doğal Katkı Maddelerinin Kullanımında Tüketici Tercihleri ve Duyusal Analiz

Gıda, Metabolizma ve Sağlık, Biyoaktif bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

18. Gıda ile İlgili Bilgi Kirliliğinin Halk Üzerine Etkileri

Halk Kültüründe Aile Uluslararası Sempozyumu, 25 - 27 Mart 2016, (Tam Metin Bildiri)

19. Mastave

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Kasım 2015, ss.506, (Özet Bildiri)

20. SLOW FOOD CURRENT IN HEALTHY NUTRITION

Uluslararası 3. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.114-115, (Özet Bildiri)

21. Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı

3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 30 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

22. Sağlıklı beslenmede slow food akımı

3.Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.114-115

23. Tomato Jam

The 3rd Interantional Symposium on "Traditional Foods from Adricatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

24. Mastave

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.505, (Özet Bildiri)

25. Mastave

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Eylül 2015, (Özet Bildiri)

26. Bitkisel Yağlar ve Rafinasyon

Gıda Mühendisliği 6. Öğrenci Kongresi, Türkiye, 11 - 12 Nisan 2015
Kitaplar 6

1. Green Valorization of Dairy Waste: Protocols for Sustainable Protein Recovery (Chapter 10)

Food Waste Valorization, SARKAR TANMAY, Editör, Springer Nature, Humana, New York, NY, Humana New York, NY, ss.213-241, 2025

2. Phytochemicals in Food Preservation: Antimicrobial and Antioxidant Properties (Chapter 20)

Phytoceuticals in Food for Health and Wellness, SARKAR TANMAY, LAI WING-FU, SMAOUI SLİM, Editör, Elsevier, London, ss.397-430, 2025

3. Other Fermented Foods Produced Around the World (Chapter 11)

Fermented Foods, ANLI RAHMİ ERTAN, ŞANLIBABA PINAR, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.387-466, 2024

4. Chapter 11: Other Fermented Foods Produced Around the World

FERMENTED FOODS, ANLI RAHMİ ERTAN, ŞANLIBABA PINAR, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.387-466, 2024

5. Bölüm 2: Hamur Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları

PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, Burhanettin ZENGİN,Muhammed TAŞ,Şevki ULEMA, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, İstanbul, ss.25-52, 2023

6. Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası

GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ, DOĞAN MURAT, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.43-72, 2023
Metrikler

Yayın

41

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

65

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

27

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

3

Toplam Atıf Sayısı

35

Proje

10

Fikri Mülkiyet

9

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları