Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)
8. Kahverengi Yağ Dokusu
Eczacılık ve Haber Dergisi
, cilt.22, sa.11, ss.44-45, 2018 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
26
21. Endüstriyel Gıda Üretiminde Kırmızı renklendirici olarak Karmin ve Pancar Kökü Kırmızısı kullanımı
3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 30 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
23. Tomato Jam
The 3rd Interantional Symposium on "Traditional Foods from Adricatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
26. Bitkisel Yağlar ve Rafinasyon
Gıda Mühendisliği 6. Öğrenci Kongresi, Türkiye, 11 - 12 Nisan 2015
Kitaplar
6
6. Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası
GASTRONOMİ MÜHENDİSLİĞİ, DOĞAN MURAT, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.43-72, 2023
Metrikler
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
3
Atıf (WoS)
1
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
2
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
65
H-İndeks (Scholar)
4
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
27
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
3
Toplam Atıf Sayısı
35
Proje
10
Fikri Mülkiyet
9
