Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Tourism Students’ Views and Thoughts on Undergraduate Education A Research in State Universities
Uluslararası Güncel Eğitim Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.352-366, 2021 (Hakemli Dergi)
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Öğretim Elemanlarının Turizm Eğitimine Yönelik Değerlendirmeleri - Türkiye Örneği
JOURNAL OF TRAVEL & TOURISM RESEARCH
, sa.18, ss.68-86, 2021 (Hakemli Dergi)
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE İLİŞKİN YORUMLARIN İÇERİK ANALİZİ
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.4, sa.3, ss.362-383, 2020 (Hakemli Dergi)
KARADENİZ BÖLGESİNİN ANA YEMEKLERİNİN İÇERİK ANALİZİ
THE JOURNAL OF SOCIAL SCIENCES INSTITUTE
, cilt.1, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE İLİŞKİN YORUMLARIN İÇERİK ANALİZİ
Conference on Managing Tourism Across Continents, 02 Eylül 2020, ss.751-765
Kitap & Kitap Bölümleri
Sandviçler, Tostlar ve Burgerler
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir,Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-218, 2023
Deniz Ürünleri
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir,Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.152-176, 2023
Gastronomi Festivalleri
GG1 GastroGüncel 1, Sarıışık,Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.337-355, 2023
Gastronomi ve İnternet
Gastronomi ve Medya, ŞENGÜL Serkan,KURNAZ Alper, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.255-276, 2022
Gıda ve Küreselleşme
Gıda Felsefesi, Murat DOĞAN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.119-139, 2021
Mutfakta Üretim Yönetimi ve Organizasyonu
Mutfak Yönetimi, Serkan Şengül,Alper Kurnaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.169-185, 2021
Gastronomi Turizminin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri
Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, Şengül,Serkan; Kurnaz,Alper, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.283-303, 2021
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
Detay Yayıncılık, ss.1-784, 2020