Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE İLİŞKİN YORUMLARIN İÇERİK ANALİZİ

Conference on Managing Tourism Across Continents, 02 Eylül 2020, ss.751-765

Kitap & Kitap Bölümleri

Popüler Yiyecek ve İçeceklerin Keşfine İlişkin Kronolojik Sıralaması

Gastronomi Tarihi, Sarıışık,Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.227-248, 2023

Sandviçler, Tostlar ve Burgerler

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir,Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-218, 2023

Deniz Ürünleri

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Kızıldemir,Özgür, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.152-176, 2023

Gastronomi Festivalleri

GG1 GastroGüncel 1, Sarıışık,Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.337-355, 2023

Gastronomi ve İnternet

Gastronomi ve Medya, ŞENGÜL Serkan,KURNAZ Alper, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.255-276, 2022

Gıda ve Küreselleşme

Gıda Felsefesi, Murat DOĞAN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.119-139, 2021

Mutfakta Üretim Yönetimi ve Organizasyonu

Mutfak Yönetimi, Serkan Şengül,Alper Kurnaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.169-185, 2021

Gastronomi Turizminin Bölgesel Kalkınmaya Etkileri

Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, Şengül,Serkan; Kurnaz,Alper, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.283-303, 2021

Ansiklopedide Bölümler

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

Detay Yayıncılık, ss.1-784, 2020

Metrikler

Yayın

22

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları