Dr. Öğr. Üyesi NEVRUZ BERNA TATLISU


SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Kimyasal, Yeşil Ve Sürdürülebilir Bilim Ve Teknoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Uygulamalı Sanatlar, Gıda Mühendisliği, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)


Yayınlardaki İsimler: Tatlisu Nevruz Berna, Ersoz Nevruz Berna, Tatlisu N.B.

Metrikler

Yayın

40

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

13

Atıf (Scopus)

532

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

791

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

15

Proje

11

Fikri Mülkiyet

25

Tez Danışmanlığı

22

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2013 - 2019

2013 - 2019

Doktora

Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2010 - 2012

2010 - 2012

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

2006 - 2011

2006 - 2011

Lisans

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Doktora

Timol Yüklü Nanolif Film Üretimi, Karakterizasyonu ve Kaşar Peyniri Yüzeyinde Antifungal Kaplama Materyali Olarak Kullanılması

Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

2012

2012

Yüksek Lisans

Pirinç sütü ile düşük kalorili dondurma üretimi

Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Uygulamalı Sanatlar

Gıda Mühendisliği

Gıda Kimyası

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Hububat Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Akademik Ünvanlar / Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

2025 - 2025

2025 - 2025

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2025 - 2025

2025 - 2025

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Yönetimsel Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (İNGİLİZCE)

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (İNGİLİZCE)

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Staj Koordinatörü

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ, GASTRONOMİ

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, SOSYAL SORUMLULUK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2021 - 2023

2021 - 2023

Dekan Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

2021 - 2022

2021 - 2022

Merkez Müdür Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2020 - 2021

2020 - 2021

Bölüm Başkan Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ

2014 - 2019

2014 - 2019

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

2014 - 2019

2014 - 2019

Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İSTANBUL GELİŞİM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA TEKNOLOJİSİ

2014 - 2018

2014 - 2018

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

İstanbul Gelişim Üniversitesi

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Teze Giriş ve Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

Teze Giriş ve Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

GIDALAR VE FONKSIYONLARI Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomide Teknolojik Yenilikler ve Yeni Uygulamalar Sürdürülebilir Kalkınma

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

Teze Giriş ve Seminer

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Sürdürülebilir Gastronomi Sürdürülebilir Kalkınma

Duyusal Analiz ve Ürün Geliştirme Sürdürülebilir Kalkınma

Teze Giriş ve Seminer

Duyusal Analiz ve Ürün Geliştirme Sürdürülebilir Kalkınma

Sürdürülebilir Gastronomi

Türk ve Dünya Mutfağı

Lisans

Lisans

Bitirme Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

Mutfak Akımları

Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mutfak Akımları ve Toplum

Pişirmede Kimyasal Reaksiyonlar

İklim Değişikliği ve Biyoçeşitlilik Sürdürülebilir Kalkınma

Nütrisyonel Genetik

Mesleki İngilizce I

Gıda ve Medya

ServisTeknikleri

Gıdalar ve Özellikleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Teknolojisi

Mesleki Uygulamalar 1

Mesleki Uygulamalar 2

Tahıl Teknolojisi

GIıda Muhafaza Yöntemleri

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Gıda Kimyası ve Biyokimyası

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Genel Beslenme

Gıda Muhafaza Yöntemleri

Beslenme İlkeleri

Gıda Muhafaza Yötemleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Mutfakta Kalite Yönetimi

Ziyafet Mutfağı

Temel Mikrobiyoloji

Yiyecek İçecek Servisi

Genel Mikrobiyoloji

Makaleler

Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
ESCI (1)
Scopus (13)
TRDizin (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture

Tatlısu N. B., Hülağa Kaderoğlu G., Şengüler B., Keskin C.

4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2025, (Yayınlanmadı) Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

3. GAMIFICATION IN GASTRONOMY: THE EXAMPLE OF BINGOL LOCAL COOKING COMPETITION

Tatlısu N. B., Hamarat H.

8.th International Gastronomy Toırism Studies Congress, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.1245-1250, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

4. Ulusal ve Uluslararası Literatürlerde Türk Mutfağı İmajı

KÖKLÜ O., TATLISU N. B.

7. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 10 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

5. Sorumlu Turizm: Sürdürülebilir Gastronomi Turizmine Genel Bir Bakış

Tatlısu N. B., Hülağa Kaderoğlu G.

Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.177-178, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2021

2021

6. Responsible Tourism: An Overview of Sustainable Gastronomy Tourism

HÜLAĞA G., TATLISU N. B.

International Congress of Emerging Trends in Tourism, Türkiye, 30 Eylül 2021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

7. Investigation of Vertical Agriculture As a Potential Solution

TATLISU N. B., Hülağa Kaderoğlu G.

7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Türkiye, 17 Eylül 2021, (Özet Bildiri)

2021

2021

8. Dikey Tarımın Su Kıtlığına Potansiyel Bir Çözüm Olarak Sürdürülebilirlik Kapsamında İncelenmesi

Hülağa Kaderoğlu G., Tatlısu N. B.

ISPEC 7th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.167-170, (Özet Bildiri)

2021

2021

9. Potential Contributions of Gamification Concept in Social Adoption of Sustainable Development Goals

TATLISU E., TATLISU N. B.

2nd International City and Ecology Congress within the Framework of Sustainable Urban Development, Trabzon, Türkiye, 02 Aralık 2021, cilt.1, ss.11, (Özet Bildiri)

2021

2021

10. Mardin Culinary Culture: The Importance and Sustainability of Sherbets

TATLISU N. B., Ünal D. C.

6th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, 25 - 27 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

2014

2014

11. Determination of functionality of exopolysaccharide (EPS) producing probiotic cultures on technological and physicochemical properties of ice cream

YILMAZ M. T., TOKER Ö. S., DERTLİ E., TATLISU N. B., SAĞDIÇ O., ARICI M.

2014 Annual Conference Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, 14 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

2013

2013

14. Microbial, steady and dynamic rheological characterization of boza samples: temperature sweep tests and applicability of Cox-Merz rule

ARICI M., TATLISU N. B., TOKER Ö. S., YILMAZ M. T., CANKURT H., DURAK M. Z.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Üsküp, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

15. Model Hazır Toz Kremşanti Ortamında Gum Sinerjisi

DOĞAN M., TATLISU N. B.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

2012

2012

17. Rheological Characterisation Of Rice Milk Ice Cream Mix Effect Of Temperature

DOĞAN M., TATLISU N. B., TOKER Ö. S.

ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology, Nance, Fransa, 5 - 10 Ağustos 2012, ss.1, (Özet Bildiri)

2012

2012

18. 5-Hydroxymethylfurfural (5-Hmf) Content Of Different Food Groups In Turkey

DOĞAN M., TOKER Ö. S., SARIOĞLU K., TATLISU N. B.

11th International Symposium on the Maillard Reaction (ISMR), Nance, Fransa, 15 Eylül - 20 Mayıs 2012, ss.55, (Özet Bildiri)

2011

2011

20. Traditional Turkish menengic (Pistacia terebinthus) cofee

DOĞAN M., TOKER Ö. S., TATLISU N. B.

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.42, (Özet Bildiri)

2011

2011

21. Textural and sensory analyses of cream cheese

DOĞAN M., TOKER Ö. S., TATLISU N. B., ÖZTÜRK G.

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.126, (Özet Bildiri)

2011

2011

22. Steady, dynamic and creep analysis of cheese spread: Effect of different temperatures

DOĞAN M., TATLISU N. B., TOKER Ö. S.

IbeReo2011, Rheology Trends: from nano to macro systems, Lizbon, Portekiz, 7 - 09 Eylül 2011, ss.15, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach

Tatlısu N. B., Torusdağ G. B.

Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Prof. (Dr.) Prithvi Yadav, Editör, IGI Global yayınevi, New York, ss.109-134, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

2. Nanoemülsiyonlar

TATLISU N. B., TORUSDAĞ G. B.

Gıda Nanobiyoteknolojisi, Ceylan Zafer, Meral Raciye, Saygı Y. Birol, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.111-128, 2023

2023

2023

3. Gastronomi Mühendisliğine Giriş

DOĞAN M., TATLISU N. B., SAĞLAM K., DEMİRGÜL F., HÜLAĞA G., ÇETİN A. S., et al.

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023

Desteklenen Projeler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

"Farklı Coğrafi Koşullarda Yetişen Türk Safranının (Crocus Sativus L.) Aroma Profilinin Belirlenmesi (DUP-160920-NA)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

TATLISU N. B.

2024 - 2024

2024 - 2024

Farklı bitki, kök, meyve ve yaprakları ile mayalanarak üretilen yoğurtların sürdürülebilir gastronomi kapsamında duyusal özelliklerinin belirlenmesi Sürdürülebilir Kalkınma

TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Tatlısu N. B.

2021 - 2024

2021 - 2024

Rural independent life: “From institutionalization to comprehensive support for an independent life of people with disabilities in rural areas",Sürdürülebilir Kalkınma

Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Ulusal Düzey

Tatlısu N. B.

2022 - 2022

2022 - 2022

Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi ÇalıştayıSürdürülebilir Kalkınma

TÜBİTAK Projesi , 2237 - Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı

Tatlısu N. B.

2019 - 2022

2019 - 2022

Sharing experiences against exclusion and discrimination (SEED)Sürdürülebilir Kalkınma

Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Ulusal Düzey

Tatlısu N. B.

2020 - 2021

2020 - 2021

Kan'da Hızlı Toplam RNA İzolasyon Kiti Geliştirmesi (DUP-101219-AAH)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Tatlısu N. B.

2012 - 2013

2012 - 2013

PİRİNÇ SÜTÜ İLE DÜŞÜK KALORİLİ DONDURMA ÜRETİMİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

TATLISU N. B.

Etik Değerlendirmeler İçin Hakemlikler

Nisan 2025

Nisan 2025

Başlatılacak Tez Çalışması

Uygulamalı Bilimler Fakültesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Kasım 2024

Kasım 2024

Bilimsel Yayın/Eser

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Eylül 2024

Eylül 2024

Bilimsel Yayın/Eser

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Temmuz 2024

Temmuz 2024

Bilimsel Yayın/Eser

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2023

Aralık 2023

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Kasım 2023

Kasım 2023

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2023

Haziran 2023

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2023

Nisan 2023

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ekim 2022

Ekim 2022

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2022

Haziran 2022

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu , İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2021

Aralık 2021

Başlatılacak Tez Çalışması

İstanbul Gelişim Üniversitesi Etik Kurulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Bilimsel Danışmanlıklar

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI , Türkiye

2024 - 2025

2024 - 2025

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK

İstanbul Gelişim Üniversitesi, UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI , Türkiye

Ödüller

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Akademik Performans Ödülleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

17 Ekim 2024 - 20 Ekim 2024

17 Ekim 2024 - 20 Ekim 2024

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK 2024) Sürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Aydın-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 532

h-indeksi (SCOPUS): 12

Jüri Üyelikleri

Kasım-2024

Kasım 2024

Tez Savunma (Doktora)

Gülşen Berat Torusdağ Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Eylül-2024

Eylül 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Dilan Arslan Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Pelin Köksal TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Doktora)

Elif Cemre Bozagcı Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Doktora)

Fatih Kürşat Negüzel Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Elif Dorman Tik Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mert Eker TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Gülay Tamer TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Gizem Hülağa Kaderoğlu TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Ayşe Seray Çetin TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Ece Edil Akman TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Doktora)

Banu Bayraktar Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Doktora)

Funda Uğraç Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Cansu Ağan TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Merih Tatlı TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Ahmet Hakan Değerli TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Alper Çevik TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Mart-2024

Mart 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Dilber Elieyioğlu - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Şubat-2024

Şubat 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Seray Merve Öztürk Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Doktora)

Arif Emre Erdan Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Doktora)

Mehtap Çerkez Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Begüm Yıldıran Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Sena Çiçek Özil Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Melis Şebnem Sükan Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2023

Temmuz 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Samara Al Zuhairi Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Dilara Ceren Ünal Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Fuat Sami TİK Üyeliği - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Kemal Şahanlık Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Rujin Kılıçaslan Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yağmur Urgancı Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Aylin Karapınar Keserli Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Gurbet Çelik Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Elif Seher Hatunoğlu Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Rabia Bilici Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Emel Yıldız Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Kadir Özdemir Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Gülşah Aytaç - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Sibel Seda Gölge Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Zahide Kübra Binici Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Evren Aslan Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Arzu Ersoy Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Oğulcan Alıntaş Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Şenol Karadeniz Tez Savunması - İstanbul Gelişim Üniversitesi