Makaleler
52
Tümü (52)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (15)
TRDizin (40)
Diğer Yayınlar (2)
4. Characterization of biosynthesized silver nanoparticles using Hypericum perforatum leaf and determination of their antibacterial activity
Medicine Science
, cilt.8, sa.3, ss.503-507, 2019 (TRDizin)
6. The Effects of Vitamin E Application on Some Free Radicals and Lactate Levels in Acute Exercise
Turkısh Journal of Sport and Exercise
, cilt.14, sa.3, ss.36-42, 2012 (TRDizin)
8. Effectiveness of edible chitosan films containing essential oils on Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 Uçucu yaǧ içeren yenilebilir kitosan filmlerinin Staphylococcus aureus ve Escherichia coli O157:H7 üzerine etkinlikleri
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.17, sa.SUPPL. A, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
9. Uçucu Yağ İçeren Yenilebilir Kitosan Filmlerinin Staphylococcus aureus ve Escherichia coli O157:H7 Üzerine Etkinlikleri [1]
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.(A), ss.125-129, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
21. Pastörizasyon ve farklı haşlama sıcaklıklarının Urfa peynirinin kalitesine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.20, sa.1, ss.61-69, 2004 (TRDizin)
24. The effects of the pressing and the scalding treatments on some quality properties in Maraş cheese production Maraş peyniri üretiminde baskilama aǧirliǧi ve haşlama suyu sicakliǧnin bazi kalite niteliklerine etkisi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.27, sa.1, ss.153-160, 2003 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
27. Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.17, sa.1, ss.129-138, 2001 (TRDizin)
28. Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.17, sa.1, ss.121-128, 2001 (TRDizin)
30. The possibility of Using Potassium Sorbate in Cemen and its Effect on the Microbial Quality of Pastrami Sorbik Asitin Çemende Kullanilabilme İmkanlari ve Pastirmanin Mikrobiyel Kalitesine Etkisi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.23, sa.SUPPL. 2, ss.227-235, 1999 (SCI-Expanded, Scopus)
31. Bazı süt ürünleri ile baharatlarda Aflatoksin B1 ve M1 aranması
Veterinarium
, cilt.10, sa.1, ss.34-41, 1999 (TRDizin)
32. The effect of various cemen mixtures on the quality of pastrami i: chemical and organoleptic quality Çeşitli Çemen Karişimlarinin Pastirma Kalitesine Etkisi I: Kimyasal ve Duyusal Nitelikler
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.22, sa.4, ss.299-308, 1998 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
33. The effects of various cemen mixtures on the quality of pastrami II: Microbiological quality Çeşitli Çemen Karişimlarinin Pastirma Kalitesine Etkisi II: Mikrobiyolojik Nitelikler
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.22, sa.3, ss.221-229, 1998 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
35. Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.5-15, 1998 (TRDizin)
37. Konsantre ve tekstüre soya proteininin tavuk sosisi üretiminde kullanılabilme olanakları üzerinde araştırmalar
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.47-55, 1998 (TRDizin)
38. Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.63-70, 1998 (TRDizin)
40. Farklı ısı ve dumanlama işlemlerinin Türk fermente sucuğunun kalitesine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.1, ss.23-28, 1997 (TRDizin)
41. Pastırma üretiminde dumanlama işleminin uygulanabilme imkanları ve kaliteye etkileri
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.2, ss.57-68, 1997 (TRDizin)
43. Pastırma üretiminde dumanlama işleminin uygulanabilme imkanları ve keliteye etkileri
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.2, ss.57-68, 1997 (TRDizin)
44. Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.12, sa.2, ss.23-29, 1996 (TRDizin)
45. Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.12, sa.1, ss.109-116, 1996 (TRDizin)
46. Konya da tüketime sunulan pastırmaların kalitesi
Vet. Bil. Derg.
, cilt.11, sa.2, ss.77-81, 1995 (Hakemli Dergi)
47. Balıkta muhafaza süresinin histamin miktarına etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.9, sa.2, ss.36-37, 1993 (TRDizin)
48. Konya ve yöresindeki salamura beyaz peynirin kalitesi
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.13, sa.2, ss.136-142, 1989 (TRDizin)
49. Konya bölgesi tatlı su balıklarında grading çalışmaları
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.5, sa.1, ss.29-35, 1989 (TRDizin)
50. Konya il merkezindeki içme ve kullanma sularının hijyenik kalitesi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.4, sa.1, ss.83-89, 1988 (TRDizin)
51. Balıklarda grading sisiteminin geliştirilmesi ve kalite faktörlerinin tespiti üzerinde araştırmalar
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.4, sa.4, ss.239-249, 1988 (TRDizin)
52. Konya’da tüketime sunulan torba yoğurtlarının kalitesi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.4, sa.1, ss.143-147, 1988 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
22
2. İstanbul'da Farklı İki Mezbahadaki Sığır Karkaslarının Salmonella İle Kontaminasyonunun Araştırılması
9.Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
3. Microbiological Charasterictics of the Yoghurt Fermented with Pine Cones.
Days of Veterinary Medicine, 7. International Scientific Meeting, Struga, Republic of Macedonia., 22 - 24 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
4. Relationship with Obesity of Intestinal Flora and Probiotics
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
5. Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt
INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD OF ANIMAL ORIGIN “INDUSTRY PARTNERSHIP, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
6. The mıcrobiological characteristic of the yoghurt fermented with pine cones
DAYS OF VETERINARY MEDICINE 2016 7th INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING, ÜSKÜP, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, ss.1-218, (Tam Metin Bildiri)
7. Some Quality Characteristics of Urfa Cheese
2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.96, (Özet Bildiri)
8. The Effect Of Vitamin E Application On Some Free Radicals And Lactate Levels İn The Athletes Who Were Made Take Acute Taekwondo Exercise
V. İnternational Congress People, Sport and Health, 21 - 23 Nisan 2011, (Özet Bildiri)
9. Antibiotic residue violations and somatic cell counts in bulk tank milk from Konya region in Turkey
5TH INTERNATİONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, SELANİK, Yunanistan, 09 Mart 2007, (Tam Metin Bildiri)
10. Mikrobiyolojik analizlerde ölçüm belirsizlikleri
2. Ulusal gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
11. Erzurum Bölgesinde tüketime sunulan süt ve ürünlerinin Aflatoksin M1 Yönünden incelenmesİ
2. Ulusal gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
12. Identification of Aflatoxin M1 in Milk and Milk Products by ELISA
Food İs Life IUFoST 13TH WORLD CONGRESS O F FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, Nantes, Fransa, 17 Eylül 2006, (Özet Bildiri)
13. The Effect Of Magnesium Supplementation On Lactic Acid Levels Of Sportsmen
THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS., 9 - 13 Kasım 2005, (Tam Metin Bildiri)
14. The Effect Of Magnesium Supplementation On Glucose And Insulin Levels Of Sportsmen
THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS, 9 - 13 Kasım 2005, (Tam Metin Bildiri)
15. Sporcularda 4 Haftalık Magnezyum Takviyesiyle Birlikte Yorgunluğa Kadar Yapılan Egzersizin Serum Mineral Düzeylerine Etkisi
XXXI.Ulusal Fizyoloji Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 27 Eylül 2005, (Tam Metin Bildiri)
16. Sporcularda Magnezyum Takviyesinin Farklı Mineral Düzeylerine Etkisi.
XXXI.Ulusal Fizyoloji Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 27 Eylül 2005, (Tam Metin Bildiri)
17. Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi
HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, Şanlıurfa, Türkiye, 16 Şubat 2004, ss.19, (Özet Bildiri)
18. Microbiological Quality and Chemical Composition of Chicken Gizzards
XV EUROPEAN SYMPOSİUM ON THE QUALİTY OF POULTRY MEAT, 9 - 12 Eylül 2001, (Özet Bildiri)
19. Pastırma Üretiminde Dumanlama İşleminin Uygulanabilme İmkanları ve Kaliteye Etkileri,
V. Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Konya, Türkiye, 20 Ekim 1998, (Tam Metin Bildiri)
20. Kimyasal Kaynaklı Besin Zehirlenmeleri
T.S.K. Gıda Kontrol Sempozyumu, GEMLİK, Türkiye, 26 Nisan 1998, (Tam Metin Bildiri)
21. Sorbik asitin çemende kullanılabilme imkanları ve pastırmanın mikrobiyel kalitesine etkisi
Et ve Ürünleri Sempozyumu’96, İstanbul., İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, (Tam Metin Bildiri)
22. Sorbik asitin çemende kullanılabilme imkanları ve pastırmanın mikrobiyel kalitesine etkisi
Et ve Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 Ekim 1996, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5
1. MİKROBİYATA
A'dan Z'ye BESLENME, TAYAR Mustafa,YIBAR Artun, Editör, DORA YAYINCILIK, Bursa, ss.233-243, 2022
5. SÜT KİMYA
S.Ü. VAKFI YAYINLARI, Konya, 2001
Metrikler
Yayın (WoS)
14
Yayın (Scopus)
15
Atıf (WoS)
132
H-İndeks (WoS)
7
Atıf (Scopus)
183
H-İndeks (Scopus)
9
Atıf (Scholar)
703
H-İndeks (Scholar)
15
Atıf (TrDizin)
51
H-İndeks (TrDizin)
4
Atıf (Sobiad)
91
H-İndeks (Sobiad)
5
Atıf (Diğer Toplam)
54
Proje
23
Tez Danışmanlığı
19