SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The possibility of Using Potassium Sorbate in Cemen and its Effect on the Microbial Quality of Pastrami Sorbik Asitin Çemende Kullanilabilme İmkanlari ve Pastirmanin Mikrobiyel Kalitesine Etkisi
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.23, sa.SUPPL. 2, ss.227-235, 1999 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Characterization of biosynthesized silver nanoparticles using Hypericum perforatum leaf and determination of their antibacterial activity
Medicine Science
, cilt.8, sa.3, ss.503-507, 2019 (Hakemli Dergi)
The Effects of Vitamin E Application on Some Free Radicals and Lactate Levels in Acute Exercise
Turkısh Journal of Sport and Exercise
, cilt.14, sa.3, ss.36-42, 2012 (Hakemli Dergi)
Doğal antimikrobiyal maddeler ile hazırlanan yenilebilir filmlerin Listeria monocytogenes üzerine etkileri
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.25, sa.1-2, ss.15-21, 2009 (Hakemli Dergi)
Konya'da üretilen süzme (torba) yoğurtların bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.24, sa.1, ss.69-75, 2008 (Hakemli Dergi)
Pastörizasyon ve farklı haşlama sıcaklıklarının Urfa peynirinin kalitesine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.20, sa.1, ss.61-69, 2004 (Hakemli Dergi)
Pastırma yapım teknolojisinin geliştirilmesinde sıcak dumanlama uygulanması ve kaliteye etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.19, sa.1-2, ss.57-66, 2003 (Hakemli Dergi)
Pastırma yapım teknolojisinin geliştirilmesinde sıcak dumanlama uygulaması ve kaliteye etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.19, sa.1, ss.55-66, 2003 (Hakemli Dergi)
Starter kültür kullanımının ivriz peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.17, sa.1, ss.129-138, 2001 (Hakemli Dergi)
Karragenan kullanımının yağı azaltılmış salamın bazı kimyasal ve fizikokimyasal nitelikleri üzerine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.17, sa.1, ss.121-128, 2001 (Hakemli Dergi)
Starter kültür kullanımının İvriz peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri üzerine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.17, sa.1, ss.129-138, 2001 (Hakemli Dergi)
Bazı süt ürünleri ile baharatlarda Aflatoksin B1 ve M1 aranması
Veterinarium
, cilt.10, sa.1, ss.34-41, 1999 (Hakemli Dergi)
Beyaz peynir üretiminde pastörizasyon sıcaklığının kalite üzerine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.5-15, 1998 (Hakemli Dergi)
Tulum peyniri üretiminde sentetik kılıfların kullanılabilme imkanları ve vakum ambalajlamanın kaliteye etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.63-70, 1998 (Hakemli Dergi)
Konsantre ve tekstüre soya proteininin tavuk sosisi üretiminde kullanılabilme olanakları üzerinde araştırmalar
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.47-55, 1998 (Hakemli Dergi)
Farklı ısı ve dumanlama işlemlerinin Türk fermente sucuğunun kalitesine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.1, ss.23-28, 1997 (Hakemli Dergi)
Bromelin uygulamasının depolama süresince pastırmanın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.2, ss.91-98, 1997 (Hakemli Dergi)
Bromelin uygulamasının pastırmanın kimyasal,mikrobiyolojik ve duyusal kalitesine etkisi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.2, ss.83-89, 1997 (Hakemli Dergi)
Pastırma üretiminde dumanlama işleminin uygulanabilme imkanları ve kaliteye etkileri
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.2, ss.57-68, 1997 (Hakemli Dergi)
Pastırma üretiminde dumanlama işleminin uygulanabilme imkanları ve keliteye etkileri
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.13, sa.2, ss.57-68, 1997 (Hakemli Dergi)
Potasyum sorbatın beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.12, sa.1, ss.109-116, 1996 (Hakemli Dergi)
Potasyum sorbatın kaşar peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.12, sa.2, ss.23-29, 1996 (Hakemli Dergi)
Konya da tüketime sunulan pastırmaların kalitesi
Vet. Bil. Derg.
, cilt.11, sa.2, ss.77-81, 1995 (Hakemli Dergi)
Balıkta muhafaza süresinin histamin miktarına etkisi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.9, sa.2, ss.36-37, 1993 (Hakemli Dergi)
Konya bölgesi tatlı su balıklarında grading çalışmaları
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.5, sa.1, ss.29-35, 1989 (Hakemli Dergi)
Konya ve yöresindeki salamura beyaz peynirin kalitesi
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.13, sa.2, ss.136-142, 1989 (Hakemli Dergi)
Konya’da tüketime sunulan torba yoğurtlarının kalitesi
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.4, sa.1, ss.143-147, 1988 (Hakemli Dergi)
Konya il merkezindeki içme ve kullanma sularının hijyenik kalitesi
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.4, sa.1, ss.83-89, 1988 (Hakemli Dergi)
Balıklarda grading sisiteminin geliştirilmesi ve kalite faktörlerinin tespiti üzerinde araştırmalar
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.4, sa.4, ss.239-249, 1988 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
İstanbul'da Farklı İki Mezbahadaki Sığır Karkaslarının Salmonella İle Kontaminasyonunun Araştırılması
9.Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021
Microbiological Charasterictics of the Yoghurt Fermented with Pine Cones.
Days of Veterinary Medicine, 7. International Scientific Meeting, Struga, Republic of Macedonia., 22 - 24 Eylül 2016
Relationship with Obesity of Intestinal Flora and Probiotics
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018
Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt
INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD OF ANIMAL ORIGIN “INDUSTRY PARTNERSHIP, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1
The mıcrobiological characteristic of the yoghurt fermented with pine cones
DAYS OF VETERINARY MEDICINE 2016 7th INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING, ÜSKÜP, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, ss.1-218
Some Quality Characteristics of Urfa Cheese
2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.96
The Effect Of Vitamin E Application On Some Free Radicals And Lactate Levels İn The Athletes Who Were Made Take Acute Taekwondo Exercise
V. İnternational Congress People, Sport and Health, 21 - 23 Nisan 2011
Antibiotic residue violations and somatic cell counts in bulk tank milk from Konya region in Turkey
5TH INTERNATİONAL CONGRESS ON FOOD TECHNOLOGY, SELANİK, Yunanistan, 09 Mart 2007
Mikrobiyolojik analizlerde ölçüm belirsizlikleri
2. Ulusal gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2006
Erzurum Bölgesinde tüketime sunulan süt ve ürünlerinin Aflatoksin M1 Yönünden incelenmesİ
2. Ulusal gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2006
Identification of Aflatoxin M1 in Milk and Milk Products by ELISA
Food İs Life IUFoST 13TH WORLD CONGRESS O F FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, Nantes, Fransa, 17 Eylül 2006
The Effect Of Magnesium Supplementation On Lactic Acid Levels Of Sportsmen
THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS., 9 - 13 Kasım 2005
The Effect Of Magnesium Supplementation On Glucose And Insulin Levels Of Sportsmen
THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS, 9 - 13 Kasım 2005
Sporcularda Magnezyum Takviyesinin Farklı Mineral Düzeylerine Etkisi.
XXXI.Ulusal Fizyoloji Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 27 Eylül 2005
Sporcularda 4 Haftalık Magnezyum Takviyesiyle Birlikte Yorgunluğa Kadar Yapılan Egzersizin Serum Mineral Düzeylerine Etkisi
XXXI.Ulusal Fizyoloji Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 27 Eylül 2005
Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi
HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, Şanlıurfa, Türkiye, 16 Şubat 2004, ss.19
Microbiological Quality and Chemical Composition of Chicken Gizzards
XV EUROPEAN SYMPOSİUM ON THE QUALİTY OF POULTRY MEAT, 9 - 12 Eylül 2001
Pastırma Üretiminde Dumanlama İşleminin Uygulanabilme İmkanları ve Kaliteye Etkileri,
V. Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Konya, Türkiye, 20 Ekim 1998
Kimyasal Kaynaklı Besin Zehirlenmeleri
T.S.K. Gıda Kontrol Sempozyumu, GEMLİK, Türkiye, 26 Nisan 1998
Sorbik asitin çemende kullanılabilme imkanları ve pastırmanın mikrobiyel kalitesine etkisi
Et ve Ürünleri Sempozyumu’96, İstanbul., İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996
Sorbik asitin çemende kullanılabilme imkanları ve pastırmanın mikrobiyel kalitesine etkisi
Et ve Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 Ekim 1996
Kitap & Kitap Bölümleri
MİKROBİYATA
A'dan Z'ye BESLENME, TAYAR Mustafa,YIBAR Artun, Editör, DORA YAYINCILIK, Bursa, ss.233-243, 2022
SÜT KİMYA
S.Ü. VAKFI YAYINLARI, Konya, 2001