Yayınlar & Eserler

Makaleler 52
Tümü (52)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (15)
TRDizin (40)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 22

1. Ağır metal maruziyetinin detoksifikasyonunda tıbbi aromatik bitkilerin terapötik etkileri

X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.68, (Özet Bildiri)

3. Microbiological Charasterictics of the Yoghurt Fermented with Pine Cones.

Days of Veterinary Medicine, 7. International Scientific Meeting, Struga, Republic of Macedonia., 22 - 24 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

4. Relationship with Obesity of Intestinal Flora and Probiotics

International Agricultural, Biological and Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt

INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD OF ANIMAL ORIGIN “INDUSTRY PARTNERSHIP, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

6. The mıcrobiological characteristic of the yoghurt fermented with pine cones

DAYS OF VETERINARY MEDICINE 2016 7th INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING, ÜSKÜP, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, ss.1-218, (Tam Metin Bildiri)

7. Some Quality Characteristics of Urfa Cheese

2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.96, (Özet Bildiri)

10. Mikrobiyolojik analizlerde ölçüm belirsizlikleri

2. Ulusal gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

12. Identification of Aflatoxin M1 in Milk and Milk Products by ELISA

Food İs Life IUFoST 13TH WORLD CONGRESS O F FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, Nantes, Fransa, 17 Eylül 2006, (Özet Bildiri)

13. The Effect Of Magnesium Supplementation On Lactic Acid Levels Of Sportsmen

THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS., 9 - 13 Kasım 2005, (Tam Metin Bildiri)

14. The Effect Of Magnesium Supplementation On Glucose And Insulin Levels Of Sportsmen

THE 46TH INTERNATİONAL COUNCİL FOR HEALTH, PHYSİCAL EDUCATİON, RECREATİON, SPORT AND DANCE ICHPER-SD WORLD CONGRESS, 9 - 13 Kasım 2005, (Tam Metin Bildiri)

16. Sporcularda Magnezyum Takviyesinin Farklı Mineral Düzeylerine Etkisi.

XXXI.Ulusal Fizyoloji Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 27 Eylül 2005, (Tam Metin Bildiri)

17. Pastörizasyon ve Farklı Haşlama İşlemlerinin Urfa Peynirinin Kalitesine Etkisi

HÜBAK I. Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu, Şanlıurfa, Türkiye, 16 Şubat 2004, ss.19, (Özet Bildiri)

18. Microbiological Quality and Chemical Composition of Chicken Gizzards

XV EUROPEAN SYMPOSİUM ON THE QUALİTY OF POULTRY MEAT, 9 - 12 Eylül 2001, (Özet Bildiri)

19. Pastırma Üretiminde Dumanlama İşleminin Uygulanabilme İmkanları ve Kaliteye Etkileri,

V. Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Konya, Türkiye, 20 Ekim 1998, (Tam Metin Bildiri)

20. Kimyasal Kaynaklı Besin Zehirlenmeleri

T.S.K. Gıda Kontrol Sempozyumu, GEMLİK, Türkiye, 26 Nisan 1998, (Tam Metin Bildiri)

21. Sorbik asitin çemende kullanılabilme imkanları ve pastırmanın mikrobiyel kalitesine etkisi

Et ve Ürünleri Sempozyumu’96, İstanbul., İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. MİKROBİYATA

A'dan Z'ye BESLENME, TAYAR Mustafa,YIBAR Artun, Editör, DORA YAYINCILIK, Bursa, ss.233-243, 2022

2. Süt Ürünleri ve Probiyotikler

Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.139-145, 2019

3. BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLERİN OBEZİTE ÜZERİNE ETKİSİ

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLER, Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.35-43, 2018

4. BARSAK MİKROBİYATASI VE İMMUN SİSTEM

BARSAK MİKROBİYATASI VE PROBİYOTİKLER, Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.1-13, 2018

5. SÜT KİMYA

S.Ü. VAKFI YAYINLARI, Konya, 2001
Metrikler

Yayın

79

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

132

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

183

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

703

H-İndeks (Scholar)

15

Atıf (TrDizin)

51

H-İndeks (TrDizin)

4

Atıf (Sobiad)

91

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

54

Proje

23

Tez Danışmanlığı

19

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları