Doç. Dr. MURAT DOĞAN


GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI


Yayınlardaki İsimler: Dogan Murat

Metrikler

Yayın

86

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

14

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

68

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

11

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

390

H-İndeks (Sobiad)

9

Atıf (Diğer Toplam)

17

Proje

6

Tez Danışmanlığı

24

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2015 - 2022

2015 - 2022

Doktora

İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yönetim Ve Strateji (Dr), Türkiye

2017 - 2019

2017 - 2019

Ön Lisans

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye

2014 - 2017

2014 - 2017

Doktora

İstanbul Aydın Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2009 - 2011

2009 - 2011

Yüksek Lisans

Fatih Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Yl), Türkiye

2001 - 2006

2001 - 2006

Lisans

Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye

1993 - 1998

1993 - 1998

Lisans

Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2022

2022

Doktora

Toplu yemek hizmetleri (catering) sektörü yöneticilerinin iş sürekliliğine hazır olma algı ve zorluklarının belirlenmesi

İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yönetim Ve Strateji (Dr)

2017

2017

Doktora

Bazı gıdalardan izole edilen bakterilerin probiyotik özelliklerinin araştırılması

İstanbul Aydın Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

2011

2011

Yüksek Lisans

Probiyotik bakterilerin biyokimyasal etki mekanizması ve alerji üzerine etkilerinin meta analiz araştırması

Fatih Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji (Yl)

Akademik Ünvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2017 - 2018

2017 - 2018

Dr. Öğr. Üyesi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik

2015 - 2017

2015 - 2017

Öğretim Görevlisi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

2011 - 2015

2011 - 2015

Öğretim Görevlisi

Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Dekan Yardımcısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

2018 - 2018

2018 - 2018

Bölüm Başkanı

İstanbul Gelişim Üniversitesi

2017 - 2018

2017 - 2018

Bölüm Başkanı

Yeni Yüzyıl Üniversitesi

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR

GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI

Gıdalar ve Fonksiyonları

Gıda Güvenliği Politikaları Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Güvenliği ve Politikaları Sürdürülebilir Kalkınma

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

GIDA FELSEFESİ

GIDA FELSEFESİ 1 Sürdürülebilir Kalkınma

GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI

Gıdalar, Özellikleri ve Fonksiyonları

Gıda Felsefesi

Stratejik Yönetim

Lisans

Lisans

GIDA ÇALIŞMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Bilimi ve Teknolojisi

GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ

Gıda Bilimi ve Teknolojisi

Gıdaların Duyusal Analizi

Proje Yönetimi

Meslek Etiği

Tüketim Psikolojisi

Gıda Tasarımı ve Duyusal Analiz

Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Food Service Management

Public Health Training Sürdürülebilir Kalkınma

QUALİTY SYSTEMS

Scientific Research Met

Stratejik Yönetim

Food Sanitation

FOOD MİCROBİOLOGY AND FOOD SAFETY

FOOD CHEMİSTRY AND ANALYSİS

BESLENMEYE GİRİŞ

SCİENTİFİC RESEARCH METHODS

INTRODUCTION OF FOOD SERVİCE MANAGEMENT

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Muhafaza Yöntemleri

GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ

İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞÇİ SAĞLIĞI

UN VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ S

YAĞ TEKNOLOJİSİ

İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYONU

ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

HAZIR YEMEK ÜRETİMİ VE ORGANİZASYONU (CATERİNG)

Yönetilen Tezler

Devam ediyor

Devam ediyor

Doktora

HAVAYOLU SEYAHATİNİN TAT ALGISINA ETKİSİ

Doğan M. (Danışman)

ALPER ÇEVİK(Öğrenci)

Devam ediyor

Devam ediyor

Yüksek Lisans

Osmanlı Şerbetlerinin Yemek Kültürüne Etkilerinin Araştırılması

Doğan M. (Danışman)

EDA YALÇIN(Öğrenci)

2022

2022

Yüksek Lisans

Gastronomi tarihi ve kültürü açısından baharatın değerlendirilmesi

Doğan M. (Danışman)

K.ÖZDEMİR(Öğrenci)

2020

2020

Yüksek Lisans

Sokak lezzetlerinin gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi

MURAT D. (Danışman)

B.AYDIN(Öğrenci) Sürdürülebilir Kalkınma

Makaleler

Tümü (43)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (14)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (21)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Yiyecek-İçecek İşletme Stratejilerinde Hipergerçeklik: Rekabet Avantajı ve Zorluklar

ÖZDEK E., DOĞAN M.

7. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Postmodern Yönetim Yaklaşımlarına Göre Dönüşümü

İNTEPE M. C., DOĞAN M.

7. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. İbn Haldun’un (ö. 1406) Mukaddime Eserinde Yer Alan Gastronomi Unsurlarının Değerlendirilmesi

DOĞAN M., Doğan A. E.

I. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi (IMFCT) 2024, Mardin, Türkiye, 5 - 07 Aralık 2024, ss.543-557, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

4. Yiyecek ve İçecek Sektörü Gastronomi 4.0 Uygulamalarında Bulanık Mantık

DOĞAN M.

8. Uluslararası Batı Asya Turizm Kongresi, Şırnak, Türkiye, 27 Nisan 2024, ss.30, (Özet Bildiri)

2024

2024

5. Mutfakta Sağlık-Culinary Medicine

DOĞAN M.

Gastronomide Güncel Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 07 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

6. YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜNDE ENDÜSTRİ 4.0 UYGULAMALARI: GASTRONOMİ 4.0

Doğan M.

11. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Mardin, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2023, ss.1323-1330, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

7. ÇAY TÜKETİMİN NİŞASTA SİNDİRİLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ

DEMİRKESEN H., TERZİ M., DOĞAN M.

III. Ulusal Tarım ve Gıda Çalıştayı, Çorum, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2023, ss.21, (Özet Bildiri)

2023

2023

8. Mutfaklarda Yapay Zekânın Kullanımı ve Geleceği

DOĞAN M.

Ufuk Üniversitesi II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2023, ss.195-193, (Özet Bildiri)

2023

2023

9. Kahvenin Türk Gastronomi Tarihi ve Kültürü Açısından Değerlendirilmesi

DOĞAN M.

Toros Üniversitesi Ulusal Kahve Sempozyumu, İÇEL, Türkiye, 03 Şubat 2023, ss.12, (Özet Bildiri)

2022

2022

10. I. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu

DOĞAN M.

Gastronomi Mühendisliği: Gastronomiye Yeni Yaklaşım: Gastronomi Mühendisliği, 23 Eylül 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

11. RELATIONAL MARKETING IN CATERING SERVICE

DOĞAN M.

INTERNATIONAL MALATYA GASTRONOMY, CULTURE AND TOURISM CONFERENCE, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.387, (Özet Bildiri)

2022

2022

12. Yiyecek ve İçecek Sektöründe Endüstri 4.0 ve Robotik Sistemle

DOĞAN M.

Uluslararası Multidisipliner İnovatif Yaklaşımlar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 02 Haziran 2022, ss.96, (Özet Bildiri)

2021

2021

13. Biochemical Effect Mechanism of Probiotics in Gut and Evaluation of Their Effect on Allergies.

DOĞAN M.

International Gobeklitepe Applied Sciences Congress - II, Şanlıurfa, Türkiye, 06 Mayıs 2021, ss.141-148, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

15. Sokak Lezzetlerinin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi.

AYDIN B., DOĞAN M.

3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2020, ss.391, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

16. Okul Çağı Çocuklarda Beslenme Eğitiminin Besin Seçimlerine Etkisi.

TERZİ M., DOĞAN M., DEMİRKESEN H., ERGAN K.

. II. International Congress on Nutrition, Obesity and Community Health, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2019, ss.480, (Özet Bildiri)

2019

2019

17. Investigation of the Effect of Kefir on Body For Probiotic Support.

MUTLU H., AY M., DOĞAN M., YILMAZ Ö., MUTLU E.

GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2019, ss.279-280, (Özet Bildiri)

2019

2019

18. Determination of Microbiological Contamination Sources of Catering Services and Evaluation of Food Safety.

DOĞAN M.

X. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 6 - 08 Ağustos 2019, ss.320, (Özet Bildiri)

2019

2019

19. Determination of the Effect of Hygiene Trainings Given to Kitchen Staff in Catering Services on Hygiene Awareness Levels.

DOĞAN M., AY M.

X. International Multidisciplinary Congress of Eurasia (IMCOFE), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 06 Ağustos 2019, ss.349, (Özet Bildiri)

2018

2018

20. Determination of Natural Food Preservative Nisin Bacteriocin from Lactococcus lactis subsp. lactis Isolated from Traditional Dairy Products.

DOĞAN M., AY M.

International Congress of Science, Education and Technology Research, Odessa, Ukrayna, 10 - 12 Ağustos 2018, ss.108, (Özet Bildiri)

2018

2018

21. Determination of Lactic Acid Flora of Sourdough Yeast Produced by Using Different Products

AY M., DOĞAN M., MUTLU H.

International Congress of Science, Education and Technology Research, Odessa, Ukrayna, 10 - 12 Ağustos 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

22. Phytic Acid Degrading Lactic Acid Bacteria Isolated From Boza-Fermented Sourdough.

DEMİRKESEN H., DOĞAN M., TERZİ M.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 18 Nisan 2018, ss.53, (Özet Bildiri)

2018

2018

23. Diyabetli Annelerin Bebeklerinde Doğum Sonrası Görülen Sağlık Sorunları

ERGAN K., DOĞAN M.

2. Hemşirelikte Mezuniyet Sonrası Diyabet Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mart 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

24. Uyku ve Kafein İlişkisi ve Uykusuzluğun İş Stresine Etkisi

KAYMAK E., PAKEL A., DOĞAN M.

I. Ulusal Sağlık Yöneticileri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.79, (Özet Bildiri)

2017

2017

25. Sosyo-ekonomik Düzeyin Beslenme Üzerine Etkisi.

ÖZDEMİR D., ETİ G., ÖNALAN Ş. N., DOĞAN M.

I. Ulusal Sağlık Yöneticileri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 Aralık 2017, ss.78-79, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

26. Dünyada Gıda Kıtlık ve Obezite Paradoksu

DOĞAN M.

2. Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Kongresine, Antalya, Türkiye, 23 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

27. Investigation of Probiotic Features of Bacteria Isolated from Some Food Products.

DOĞAN M., ateş k.

4.International Conference On Microbial Diversity 2017, Bari, İtalya, 24 - 26 Ekim 2017, ss.118, (Özet Bildiri)

2017

2017

28. Akkermansia Muciniphila: Gastrointestinal Sistemdeki Fonksiyonel ve Probiyotik Özellikleri

DOĞAN M., ÖZTAĞ M., DEMİRKESEN H.

4. Ulusal BağırsakMikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

29. Alzheimer, Beslenme ve Probiyotikler

DOĞAN M.

Alzheimerlı olmak, Alzheimerlı Hasta ile Yaşamak Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Yeşil Mutfak, Sürdürülebilirlik ve Gastronomi

DOĞAN M.

Turizmin Gelişiminde Gastronomi Turizmi, SAYGI YAŞAR BİROL, YILMAZ GÜL, Editör, EFE AKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.126-142, 2024

2023

2023

2. Dondurma, Kaynatma ve Basınç

DOĞAN M., Yalçın E.

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları, Murat Doğan, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.161-174, 2023

2023

2023

3. Gastronomi Mühendisliğine Giriş

DOĞAN M., TATLISU N. B., SAĞLAM K., DEMİRGÜL F., HÜLAĞA G., ÇETİN A. S., et al.

Gastronomi Mühendisliği , Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-10, 2023

2022

2022

4. Catering Hizmetlerinde İş Sürekliliği

DOĞAN M.

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ VE CATERING HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Murat Doğan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, İstanbul, ss.253-245, 2022

2022

2022

5. Güvenilir Dozu, Potansiyel Toksisitesi ve Yan Etkileriyle Kara Mürver

DOĞAN M.

Kara Mürver: Meyve mi İlaç mı?, Hayrettin Mutlu , Elif Günalan, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.163-182, 2022

2022

2022

6. Toplu Beslenme Mutfaklarında İş Sağlığı ve Güvenliği

DOĞAN M.

Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, DOĞAN MURAT, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.447-456, 2022

2022

2022

7. Su

DOĞAN M.

Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları, Öznur Cumhur, Çiğdem Muştu, Veli Ceylan, Editör, Nobel Akademik Yayınları, Ankara, ss.1-16, 2022

2021

2021

8. Gıda Felsefesine Giriş

DOĞAN M., YILMAZ M., GÜLDEMİR O., AKSOY A., YILMAZ İ., KIZILDEMİR Ö., et al.

Gıda Felsefesi, Doğan, Murat, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2021

2020

2020

10. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler

DOĞAN M.

Gıda Mühendisliğine Giriş, DOĞAN MURAT, Editör, Nobel Akademik, Ankara, ss.69-101, 2020

2019

2019

11. Probiotics From Food Products and Gastrointestinal Health

DOĞAN M., TEKİNER İ. H., DEMİRKESEN H.

Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases, Watson R, Preedy V, Editör, Academic Press Books Elsevier, Massachusetts, ss.169-177, 2019

2018

2018

12. Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi

DOĞAN M.

Nobel Akademik Yayınları, Ankara, 2018

2018

2018

13. Alzheimer, Beslenme ve Probiyotikler

DOĞAN M.

Alzheimer’a Dair Her Şey, Mehmet Ünal, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, İstanbul, ss.111-117, 2018

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Journal of Interdisciplinary Food Studies

Editör

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Baş Editör

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

YEMEK, GIDA İŞLETMECİLERİ, SERVİS SAĞLAYICILARI VE MESLEKİ EĞİTİM DERNEĞİ

Yönetim Kurulu Üyesi

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2024

Aralık 2024

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2024

Ekim 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Etik Değerlendirmeler İçin Hakemlikler

Aralık 2024

Aralık 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2024

Aralık 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI’NA, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Kasım 2024

Kasım 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ekim 2024

Ekim 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ekim 2024

Ekim 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI’NA, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2024

Ağustos 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2024

Ocak 2024

Tamamlanmış Tez Çalışması

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ETİK KURULU BAŞKANLIĞI, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye

Bilimsel Danışmanlıklar

2022 - 2025

2022 - 2025

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK

İstanbul Gelişim Üniversitesi, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI , Türkiye



Davetli Konuşmalar

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Gastronomide Güncel Eğilimler

Konferans

İzmir Ekonomi Üniversitesi-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 68

h-indeksi (SCOPUS): 7

Jüri Üyelikleri

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Başak SOYDAN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

- İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

MEHMET GÜL - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

MERT EKER - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Aralık-2024

Aralık 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

Esra KIRAÇ - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Kasım-2024

Kasım 2024

Tez Savunma (Doktora)

GÜLŞEN BERAT TORUSDAĞ - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Kasım-2024

Kasım 2024

Tez Savunma (Doktora)

ESRA ÖZKAN ÖNEM - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Kasım-2024

Kasım 2024

Tez Savunma (Doktora)

ECE EDİL AKMAN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Kasım-2024

Kasım 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Neslihan Budak - İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

Eylül-2024

Eylül 2024

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ağustos-2024

Ağustos 2024

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- İstanbul Gelişim Üniversitesi

Temmuz-2024

Temmuz 2024

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Haliç Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

GÜLŞEN BERAT TORUSDAĞ - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

GÜLAY TAMER - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ECE EDİL AKMAN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Ercan Erkocaaslan - İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

PELİN OLGAY - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Yeterlik Sınavı

- İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

AHMET HAKAN DEĞERLİ - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

MERT EKER - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

MERİH TATLI - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Kübra Durdu - İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

GİZEM HÜLAĞA KADEROĞLU - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ELİF DORMAN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

BURAK İŞÇİMEN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ESRA ÖZKAN ÖNEM - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

AYŞE SERAY ÇETİN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

CANSU AĞAN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Haziran-2024

Haziran 2024

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

ALPER ÇEVİK - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Şubat-2024

Şubat 2024

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Mehtap Çerkez - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Doktora)

Arif Emre ERDEN - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Doktora)

MEHTAP ÇERKEZ - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri

2022 - 2025

2022 - 2025

Geri Dönüştürülmüş Kaynaklardan Elde Edilen Bitki Ve Deniz Yosunu Proteinlerini Kullanan İklim Akıllı Gıda İnovasyonu

http://www.pargetto.com/projeicerik/geri-donusturulmus-kaynaklardan-elde-edilen-bitki-ve-deniz-yosunu-proteinlerini-kullanan-iklim-akilli-gida-inovasyonu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Turkey